yardımcı olur musunuz:(

butterflyeffectt

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
13
Puanlar
298
Yer
Ankara
merhaba, aynı konuyu başka bir yere daha açtım ama buraya da yazayım istedim sorunumu.
ben 2 ay önce bir adet gecikmesi yaşadım. ki, hayatım boyunca hep çok düzenliydi adetlerim. gebelik testi yaptım tabi ilk olarak. hatta birkaç kez tekrarladım testleri. 13. günde dr. a gidip ilaçla adet gördüm. yumurtalıkta kist var ama önemli değil adetle geçer dedi. üstünde durmadık hiç. bir sonraki ay yine adet göremeyince daha iyi olduğunu düşündüğüm bir dr.a gittik eşimle. yumurtalıkta yaklaşık 3 cm'lik kist olduğunu, şu an için panik yapmamam gerektiğini söyledi. ilaç kullandım adet gördüm şu an düzene sokmak için 2. kez ilaç kulanıyorum. hani şu 16. gün kullanmaya başlanılanlardan. adetten sonra tekrar kontrole gidicem ama gebelik için bu konu beni endişelendiriyor. dr. biraz içine kanamış dedi. ben de sonradan nette araştırınca çikolata kistinin de öyle olduğunu gördüm. acaba benimki de çikolata kisti mi ne dersiniz? ve sizce gebelik için sorun olur mu kist? dr. gidince sorucam tabi ama daha bi 20 gün falan var gitmeme o yuzden kaygılanıyorum:( benzer bi durumla karşılaşmış olan var mı?

Back