Yardımcı Olur musunuz?

albeyaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2010
406
2
Arkadaşlar adetimin 18. günündeyim. Bugün inanılmaz bel ağrım var. Yumurtluyor olabilirmiyim? Yumurtlama döneminde beli ağrıyan var mı? Bu arada adetlerim düzensiz...1 gün önce koyu beyaz bir akıntım oldu... Bunlar yumurtlamanın mı belirtisi...Yardımmm...Çok heyecanlıyım...Bebek için çalışıyoruz ve ben meraktan duramıyorum...:sm_confused:

evet yumurtluyosun.akintini test ederek anlayabilirsin basparmaginla isaret parmaginin arasinda süner sekilde ise akintin büyük bir ihtimalle yumurtluyosun.tatli bir kasik agrisiyla birlikte bel agrisida yasan bir cok kadin vardir.iyi calismalar diliyorum:)))hayirlisiyla olsun insallah

Ama benim akıntım sünmüyor ki :2:Olduğu yerde kalıyor...Çok ağır temizlik yapmışım gibi belim zonkluyor ama:)

Ya bi de kasık ağrısı nasıl bişey? Benim biyerlerim ağrıyor ama ora kasık mı bilmiyorum...Ara ara gidim geliyorr...Gaz mı, kasık mı, yoksa hafif kramp mı anlayamadım hiçç.

kasik karninla vajinanin ortasindaki bölüme denir.tam orada tatli tatli agri olur acitmaz can yakmaz ama hissedilir.gaz gibi degildir.nasil diyeyim sanki icerden yumurtaliklarina birileri igne batirip gidikliyo gibi.adetin düzensizse en iyisi isi takibini yapman öylece agriyi siziyi dinelemn gerekmez.ilk adet gününden itibaren isini vajinandan ölcmeye basla 35 36 derece arasindayken yumurtladiginda 37 38 dereceye cikar.böylece sende yumurtlama takibi yapabilirsin.bebek arzuluyosaniz

Şimdi ölçtüm...37.5 derece çıktı....Normalde yumurtlamayanda çıkmaz heralde..Biraz yüksek gibi çünkü..

Bu arada doğru mu anladım.Dereceyi vajinamamı sokup ölçeceğim?Bunu hiç duymamıştım.Koltuk altından değilmiydi o?

X