• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımcı olur musunuz

lalaykan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2024
27
2
1
23
arkadaşlar bekarım yapmamam gereken bir şeyi yaptım erkek arkadaşımla birlikte oldum ama afedersiniz içime girmedi adetim 7 gün gecikti 2 gündür karnımda gaz var gibi böyle sert ama adet olmuyorum idrar testi yaptım negatif çıktı ne yapmam lazım ya korkuyorum

arkadaşlar bekarım yapmamam gereken bir şeyi yaptım erkek arkadaşımla birlikte oldum ama afedersiniz içime girmedi adetim 7 gün gecikti 2 gündür karnımda gaz var gibi böyle sert ama adet olmuyorum idrar testi yaptım negatif çıktı ne yapmam lazım ya korkuyorum
Ertesi gün hapı falan kullandınız mı?

hayır kullanmadım ama geçen sene de böyle bir şey olmuştu 10 gün gecikmiş doktor tarlusal mı ne vermişti ama daha geçen ay 4 gün gecikme sonrası olmuştum neden bu kadar gecikiyor
O zaman korkmanız gereken bişey yoktur. Normal gecikmetir.

Steesten kaynaklidir boyle bir korkun varsa korun bulasici hastaliklar da var bilginnolsun hpv gibi en kolay bulasan hastaliktir korunmadan iliski yasama

Steesten kaynaklidir boyle bir korkun varsa korun bulasici hastaliklar da var bilginnolsun hpv gibi en kolay bulasan hastaliktir korunmadan iliski yasama
erkek arkadaşıma da söylüyorum ama girmediği sürece korunmak istemediği için ben yine de korkuyorum bi de çok afedersiniz göğsüme b.şaldı

Back