Merhaba hanımlar bu ay 2.kez klomen kullandım günde 1 kez olmak üzere . Pkosluyum . Adetin 18.günü gittiğimde 5 adet 26 - 24 - 20 -21 -17 mm ölçülerinde güzel yumurtalarım olduğu söylendi . Fakat ben adetin 14-15. Günlerinde çatlama hissetmiştim muhtemelen daha fazlaydı yumurta bu ay da olmazsa 3.klomeni yarım içecekmişim. Bu ay çok fazla yumurtam olduğu için ilişki yasaklandı Beşiz olabilir dendi ama ben genelde de 2-3 yumurtadan aşağı oluşmadığı ve negatif sonuç aldığım için ilişki yasağına uymadım . Şu an adetimin 24.günündeyim göğüs uçlarımda sağ baskın olmak üzere acı var dokununca acıyor , bel ve kasık ağrısı ,kabızlık , 2 saatte bir açlık hissi ve alt karnımda şişlik ve sertlik hissediyorum karnımı tezgaha dayayınca bile baskı oluyor canım yanıyor . Bunlar gebelik belirtileri mi adetime son 5 gün kaldı bu akşam kaset test yaptım negatif ( bir kaç gün önce de rüyamda ultrasonda gebe olduğumu öğreniyorum ultrason kâğıdında da bebek var düşünmediğim halde böyle rüyalar görüyorum
Adetin 18.günü rahim kalınlığını da 9 mm dediler genelde 7 mm duyardım bu da içime kurt düşürdü
Allah hayra açsın inşallah ben rüyalara çok inanıyorum bu ay olmasa bir dahaki ay inşallah olacak klomen pkoslularda çok işe yaramıyor diye biliyorum birde femara dene istersen doktordan Rica et umudunu kesme biz pkoslu olduğumuz için gecte dollenmis olabilir burda okuyoruz bazen kanda gec çıkıyor
Allah hayra açsın inşallah ben rüyalara çok inanıyorum bu ay olmasa bir dahaki ay inşallah olacak klomen pkoslularda çok işe yaramıyor diye biliyorum birde femara dene istersen doktordan Rica et umudunu kesme biz pkoslu olduğumuz için gecte dollenmis olabilir burda okuyoruz bazen kanda gec çıkıyor
Aynen ama hastane klomenden başka kullandırmıyor prosedür mü ne buymuş . Ayrıca 18.günü gittiğimde rahim duvarı kalınlığı mı 9 mm dedi geçen deneme de 7 mm demişti bu da dikkatimi çekti hiç 9 mm duymadım rahim kalınlığımı
Aynen ama hastane klomenden başka kullandırmıyor prosedür mü ne buymuş . Ayrıca 18.günü gittiğimde rahim duvarı kalınlığı mı 9 mm dedi geçen deneme de 7 mm demişti bu da dikkatimi çekti hiç 9 mm duymadım rahim kalınlığımı
Rahim kalınlığı çok önemliymiş ne kalın ne ince olacakmış bu arada devletse bende devlete gidiyorum öyle bir zoruniyet yok ozeldede yok her ikiside bana femara önerdi
Rahim kalınlığı çok önemliymiş ne kalın ne ince olacakmış bu arada devletse bende devlete gidiyorum öyle bir zoruniyet yok ozeldede yok her ikiside bana femara önerdi