- 21 Kasım 2022
- 247
- 47
- 18
- 19
- Konu Sahibi asyauugurr
-
enin misiniz ya kuruntu yaptim iyice kendi kendimeolmaz bir sey. tansiyon yükseltmeyin Allah korusun kdkd
yani gebelik testi yapacagimolmaz bir sey. tansiyon yükseltmeyin Allah korusun kdkd
kız adamda spermin s si yokken nasıl olacak? meryem ana mısın sen? kuruymuş adam bluetootla mı gönderecek spermi?enin misiniz ya kuruntu yaptim iyice kendi kendime
ilişki üzerinden 14-15 gün gecince erken gebelik testi yapın istersenizyani gebelik testi yapacagim
pazartesiye kadar olmazsam hangi testi yapmaliyim
yani 7 gün oldu ama reglimin günü yarın çıkmaz mıilişki üzerinden 14-15 gün gecince erken gebelik testi yapın isterseniz
ya abla hahshahhs güldürdün gerçekten vallaha sağolasınkız adamda spermin s si yokken nasıl olacak? meryem ana mısın sen? kuruymuş adam bluetootla mı gönderecek spermi?
ayın 6sında olay bu olay ğzerndenbir hafta geçti yani zaten içimde kalmadı bile ben istemediğim için hemen geri çekildi ve boşalma zevk suyu gibi olaylar olmadıadete bir hafta kala hamile kalma oranı bir kadına göre çok düşük. Çünkü yumurta zaten çatlamaya başlamış oluyor. Doktorlar bile hamilelik istemeyenlerin ilişki için en güvenli olduğu haftayı adete bir hafta kala olarak söylüyor. Ayrıca boşalma da yokmuş. Zevk suyu olsa bile ondan hamile kalma oranıda o kadar yüksek değil. Bence birşey yoktur. Yani çok çok düşük ihtimal. O sebeple stres yapıp adetinizi geciktirmeyin.
çıkmaz kuzum. hamilelik idrarda en erken ilişkiden 14-15 gün sonra çıkar. kan testinde 10 güne çıkar ama. bence gebelik falan da yok da illa için rahatlasın istiyorsan bence direkt kan veryani 7 gün oldu ama reglimin günü yarın çıkmaz mı
ya regl olurum büyük ihtimalle çünkü bi arkadaşımla neredeyse aynı zamnda oluyoruz kan verme ihtimalim pek yok gibi ama bilmiyorum dusunup dusunup kendimi strese de sokmak istemiyorumçıkmaz kuzum. hamilelik idrarda en erken ilişkiden 14-15 gün sonra çıkar. kan testinde 10 güne çıkar ama. bence gebelik falan da yok da illa için rahatlasın istiyorsan bence direkt kan ver
ben de nişanlıyken yaşadım bunu. benim reglim 10 gün de gecmistiya regl olurum büyük ihtimalle çünkü bi arkadaşımla neredeyse aynı zamnda oluyoruz kan verme ihtimalim pek yok gibi ama bilmiyorum dusunup dusunup kendimi strese de sokmak istemiyorum
kan verme durumu yok aslında eger boyle bir bok yedigimizi ailelerimiz öğrense ağzımıza sıcabilir ahhahshs biraz bekleyim olmadı test yaparımben de nişanlıyken yaşadım bunu. benim reglim 10 gün de gecmistihiç kendimi strese sokamam gittim kan verdim ben soru işaretleriyle yaşayamıyorum
kız senin kan verdiğini ailen nerden bilsin? ben zaten sürekli kadın doğum muayenelerine giden biriydim bekarken pcos olduğum için. yani gebelik süphem olmasa da her kontrolde doktorum beta hcg istiyordu (gebelik testi yani) o yüzden kime neeeeğğğkan verme durumu yok aslında eger boyle bir bok yedigimizi ailelerimiz öğrense ağzımıza sıcabilir ahhahshs biraz bekleyim olmadı test yaparım
ya abla hiç o ihtimali düşünmek bile istemiyorumm yani böyle bi şey olabilir mi sence gebelik gibi bir ihtimal boşalma olmadı girdi ve direkt çıktı yani şakasız üç saniye bile sürmemiştirkız senin kan verdiğini ailen nerden bilsin? ben zaten sürekli kadın doğum muayenelerine giden biriydim bekarken pcos olduğum için. yani gebelik süphem olmasa da her kontrolde doktorum beta hcg istiyordu (gebelik testi yani) o yüzden kime neeeeğğğgerilmeyin ama en kötü nikahı erkene alırsınız jdjdkdk. benim esimin müq planı buydu
olmaaaazzzzz. sen ıslanmasan da gebelik olabilir ama erkek bireyden bir şeyler çıkması gerekirya abla hiç o ihtimali düşünmek bile istemiyorumm yani böyle bi şey olabilir mi sence gebelik gibi bir ihtimal boşalma olmadı girdi ve direkt çıktı yani şakasız üç saniye bile sürmemiştir
olmaaaazzzzz. sen ıslanmasan da gebelik olabilir ama erkek bireyden bir şeyler çıkması gerekirher içeri giren de mahsül bırakmıyor. hele de 3 saniyede gebelik falan yoktur. ki sözlün de anlar yani hateketlilik olsa söylerdi. adam kuruymus yani nasıl olabilir. biraz biyolojii lütfeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?