Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fsh çok yükselmiş canım amh testi baktırdın mı?Kızlar 1 ay önce hormon testı vermiştim buraya yazdım bu ay tekrar gıttım malesef doktorum yoktu başka doktora hormon testi verdim tekrar değerlerim
FSH 20.42
Prolaktin 8.71
TSH 3.25
Lh 4.58
Estradiol 25
Normal yolla gebe kalabilir mıyım kızlar
FSH degerım bır oncekı 27.86 dı düşmüş olmuyor muFsh çok yükselmiş canım amh testi baktırdın mı?
Amh 0.09 degerımFsh çok yükselmiş canım amh testi baktırdın mı?
Önceki değerini bilmediğim için direkt bu konuya yorum yapmıştım evet ona göre düşmüş zaten değişken bir hormon ama amh baktırmanı tavsiye ederimFSH degerım bır oncekı 27.86 dı düşmüş olmuyor mu
Amh 0.09 degerım
Baktırdım oncekı ay 0.09 degerım nasıl bu ay baktırmadımÖnceki değerini bilmediğim için direkt bu konuya yorum yapmıştım evet ona göre düşmüş zaten değişken bir hormon ama amh baktırmanı tavsiye ederim
Bu ay gerek yok geçen ay baktırdıysan canım. Benim fsh 11di ve doktorum yaşına göre yüksek dedi o yüzden amh istemişti ve amh da 1 çıkmıştı benim. Doktorum ona da düşük dedi tüp bebek tavsiye etmişti ve biz zaman kaybetmemek adına direkt tüp bebek tedavisine başlamıştık. Ama bazı değerlerle zor gibi görünse de doğal yoldan gebelik yakalayanlar da var Allah'ın takdiri tabii ki. Senin doktorun ne tavsiye etmiştiBaktırdım oncekı ay 0.09 degerım nasıl bu ay baktırmadım
Bu ay gerek yok geçen ay baktırdıysan canım. Benim fsh 11di ve doktorum yaşına göre yüksek dedi o yüzden amh istemişti ve amh da 1 çıkmıştı benim. Doktorum ona da düşük dedi tüp bebek tavsiye etmişti ve biz zaman kaybetmemek adına direkt tüp bebek tedavisine başlamıştık. Ama bazı değerlerle zor gibi görünse de doğal yoldan gebelik yakalayanlar da var Allah'ın takdiri tabii ki. Senin doktorun ne tavsiye etu ay doktorum izinliymiş sonucları degerlendirecktı maalesef
Doktor izne çıkmış malesef ne dıyecek bilmiyorum doğal yolla gebe kalmak istiyorumBu ay gerek yok geçen ay baktırdıysan canım. Benim fsh 11di ve doktorum yaşına göre yüksek dedi o yüzden amh istemişti ve amh da 1 çıkmıştı benim. Doktorum ona da düşük dedi tüp bebek tavsiye etmişti ve biz zaman kaybetmemek adına direkt tüp bebek tedavisine başlamıştık. Ama bazı değerlerle zor gibi görünse de doğal yoldan gebelik yakalayanlar da var Allah'ın takdiri tabii ki. Senin doktorun ne tavsiye etmişti
İnşallah en kısa zamanda gebe kalırsınız mfk vardı Instagram'da onun sayfasına bakabilirsiniz takviyelerle olacağını söylüyordu belki yardımı dokunurDoktor izne çıkmış malesef ne dıyecek bilmiyorum doğal yolla gebe kalmak istiyorum
İnşallahİnşallah en kısa zamanda gebe kalırsınız mfk vardı Instagram'da onun sayfasına bakabilirsiniz takviyelerle olacağını söylüyordu belki yardımı dokunur