- 28 Mart 2020
- 21.319
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.711
- 548
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
Selam kızlar, size danışmak istedigim bir sey var. Dün beklenen adet günümdü. Adet olmadim. Aksaminda iliski yasadim. Bir saat sonra falan lekelenme oldu. Tamam adet olcam dedim, her gelen akintiyi kanama sanip tuvalete koştuğumda şeffaf, kokusuz, fazlaca gelen bir akıntı oldugunu gördüm. Bütün bunlar yumurtlama gününde oluyor diye biliyorum. Şeffaf akinti, hafifçe kanama vs. hep yumurtlamada olur. Bunlar beklenen adet gününde ilk kez oluyor. Doktorum adetinin yogun oldugu bir gunde gel muayene edeyim demişti. Muayene olmak icin adeti bekliyorum ama ne gelen var ne giden. Hamile oldugumu sanmıyorum. Ates ölçüyorum duzenli olarak her sabah. 2 gun önce düştü sonra hep normal ates seviyesinde sürdü. Hiç yükselme olmadi. Gebelik olsa yukselme oluyor. Gebelik testi de yaptim her ihtimale karşı. Bembeyaz tek çizgi. Oncesinde gebelik belirtin oldu mu derseniz igne batar gibi goguslerimde batmalar oldu. Çamur gibi akintim oldu azicik. Tahminen adet bitiminden 14 gun sonralarda oldu. Adet sancisi gibi sancilarim da oluyor. Bunlari yasadim yasiyorum. Benim durumumu anlayan, neden oldugunu bilen, yaşayan birileri var mi? Tedirgin oluyorum açıkçası.