• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardimci olur musunuz?

HaticeErez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2020
26
20
38
27
Merhaba, en son adetim 10 haziranda bitmişti temmuzun sonunda kahve rengi lekenme geldi ertesi gün kan geldi bir sonra ki gün bitti. Adet olmadim yani. Geçen hafta doktora gittim alttan muayene etti rahim duvarım kalınlaşmış gebelikten şüphelendi kan testi yaptırdım 1.0 çıktı. 1 hafta sonra tekrar randevum var böyle bisey yaşayıp hamile kalan var mi veya gebelik dışında neden rahim duvari kalınlaşır?

Merhaba, en son adetim 10 haziranda bitmişti temmuzun sonunda kahve rengi lekenme geldi ertesi gün kan geldi bir sonra ki gün bitti. Adet olmadim yani. Geçen hafta doktora gittim alttan muayene etti rahim duvarım kalınlaşmış gebelikten şüphelendi kan testi yaptırdım 1.0 çıktı. 1 hafta sonra tekrar randevum var böyle bisey yaşayıp hamile kalan var mi veya gebelik dışında neden rahim duvari kalınlaşır?
daha sonra kan verdiginde degeri artabilir anlatttgina gore ozaman birde kullandigin ilac varsa oda kalinlasitirabilir

Rahim duvarı sadece hamilelikte değil adete yakın da kalınlaşır. Kanama ile dökülür incelir. Her ay aynı şey yaşanır adet olucaksınız testiniz negatif ise.

canım yerleşme kanaması olabilir biraz bekle ve betaya tekrar baktır 🙂

Rahim duvarı sadece hamilelikte değil adete yakın da kalınlaşır. Kanama ile dökülür incelir. Her ay aynı şey yaşanır adet olucaksınız testiniz negatif ise.
bunu bilmiyordum iyiki soledin ogrendigim iyi oldu doktor kisa niee ozmn adette olabilirsin dememis anlamadm demeliydi 🤔🤔

Rahım duvarı kalınlasıyor ıse ;kıst ,mıyom tarzı seyler olabılır het hangı sebebı
Tam bılmıyorum kendı doktorum bana
Söktürücü verdi
Dogum kontrol hapı verdi

Canım ben 1.5 ay adet olmadım meğer geç yumurtlamadan geç döllenme olmuş 😊 yerleşme kanaması bile yaşadım ama nasip değilmiş düşük yaptım . Ama sen takipte ol canım testte çıkmıyor diye acele etme bekle

Sizce tekrar test yaptirmalimiyim😊
canım yaptır sakın ihmal etme 🤗 sana kendi yaşadığımı anlatim 😊 son adet tarihim 2 hazirandı ,adetlerim çok düzensizdi ve ben hemen aşılama istediğim için bir an önce adet olmak istiyordum .Günler geçti adet olamayınca aile hekimine koştum söktürücü almaya , test yaptım negatif ve hapı kullanmaya başladım. Bitti ama hala bir belirti yok derken kadın doğuma gittim durumu anlattım test yaptım negatif derken bi ilaçta o yazdı kullanmaya başladım derken o ara hamileymişim . Sürekli kekik çayı içiyorum adet olmak için derken bir yandan limonlu suyla zayıflayim diye onu içiyorum . Bir sabah şiddetli kanama ve ağrıyla uyandım . Ve adet olduğumu sandım sevindim meğer düşük yapıyormuşum . Adet oldum sandım 3.günü doktora gittim ve ben şok hamileyim 5 haftalık ama kese yok meğer düşük yapmışım nasip değilmiş işte . Uzun yazdım kusura bakma ama benim düştüğüm hataya sen düşme sonra çok pişman olursun 🙂

canım yaptır sakın ihmal etme 🤗 sana kendi yaşadığımı anlatim 😊 son adet tarihim 2 hazirandı ,adetlerim çok düzensizdi ve ben hemen aşılama istediğim için bir an önce adet olmak istiyordum .Günler geçti adet olamayınca aile hekimine koştum söktürücü almaya , test yaptım negatif ve hapı kullanmaya başladım. Bitti ama hala bir belirti yok derken kadın doğuma gittim durumu anlattım test yaptım negatif derken bi ilaçta o yazdı kullanmaya başladım derken o ara hamileymişim . Sürekli kekik çayı içiyorum adet olmak için derken bir yandan limonlu suyla zayıflayim diye onu içiyorum . Bir sabah şiddetli kanama ve ağrıyla uyandım . Ve adet olduğumu sandım sevindim meğer düşük yapıyormuşum . Adet oldum sandım 3.günü doktora gittim ve ben şok hamileyim 5 haftalık ama kese yok meğer düşük yapmışım nasip değilmiş işte . Uzun yazdım kusura bakma ama benim düştüğüm hataya sen düşme sonra çok pişman olursun 🙂
Çok kötü yaşadığınız durum geçmiş olsun üzüldüm gerçekten.
7 gün sonra tekrar gidicem allahın izniyle ınsalalh belli olur hamile değilsem bile neden olmadıgimi öğrenmek istiyorum çünkü artık ağrılarım olmaya başladı ve psikolojik olarak çok yoruldum

Çok kötü yaşadığınız durum geçmiş olsun üzüldüm gerçekten.
7 gün sonra tekrar gidicem allahın izniyle ınsalalh belli olur hamile değilsem bile neden olmadıgimi öğrenmek istiyorum çünkü artık ağrılarım olmaya başladı ve psikolojik olarak çok yoruldum
bu ihmalkar doktorlara sinir oluyorum böyle durumlarda alttan bakma gereği duymuyorlar 😡 bana alttan yada ultrasondan baksaydı belkide bebeğim şuan benimleydi 😓 stres yapma canım rahat oldunmu vücut gevşer adet olursun ☺️ inşallah gönlüm hamile olmandan yana ama değilsende üzülme Rabbim vereceği günü bilir 😊

bu ihmalkar doktorlara sinir oluyorum böyle durumlarda alttan bakma gereği duymuyorlar 😡 bana alttan yada ultrasondan baksaydı belkide bebeğim şuan benimleydi 😓 stres yapma canım rahat oldunmu vücut gevşer adet olursun ☺ inşallah gönlüm hamile olmandan yana ama değilsende üzülme Rabbim vereceği günü bilir 😊
Amin 🙏 güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim inşallah herkes gibi bende annelik duygusunu tadarim rabbim olmyanlara da versin inşallah

Back
X