Yardimci olur musunuz

Hulyaandc

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2020
44
6
1
Bebeğim bi hafta sonra 3 aylık olacak mama artı anne sütü alıyor ancak anne sütünü çok azalıyor günde 90 mil gibi son 1,5 aydır sürekli kusuyor Ağız dolusu kusuyor öyleki burnundan bile geliyor kusması.Doktora götürdüm normal diyor Ayrıca 1 ay boyunca sadece 200 gram almış birçok mamayı denedim. Şimdi evolvia kullanıyorum. başınıza böyle bir şey geldi mi hem kilosu az hem kusuyor yardımcı olur musunuz

1 ayda 200 gram çok az doktorunuz bununla ilgili bi şey demedi mı? Muhtemelen doymuyor bebeğiniz. Açlık ağlaması oluyor mu

Ya bir sorunu yoksa sindiremiyordur.. onun için en ideal mamayı bulun.. benim bebeğim 2 aylık evolvia kullanıyoruz bizde.. sıkıntı yaşamadık cok şükür..

Kusmasini önleyecek bi ilac yazdı. Kilo kaybina da az dedi haftaya tekrar kontrolü var

'yeni doğan maması??
Prematüre bebeğim.. ilk 1 ay prematürelere özel olan mamasını kullandk.. sonraki ay da normal yenidoğan olana gectik.. Kilo aldı inşaALLAH sizin bıdık da kilo alır

Normalde kilo alımı 4. Aydan sonra azalma gösteriyor,sadece anne sütü alsa doymuyor ihtimali olur ama mama da veriyorsanız böyle bir ihtimal olması mantıklı değil,zaten ne kadar takviye yaptığınızı biliyorsunuz. Doğum kilosu ne,şu anki kilosu ne kadar? Belki fazla besleniyor gelişimi iyi,o yüzden kilo alımı yavaşladı,bu da olabilir. Fazla beslenen bebeklerde bebek reflüsü oluyor genelde.

Evet kilo alımı az olmuş, belki mama yaramamıştır. İnşallah bundan sonra düzelir.

pilor stenozu açısından kontrol edildi mi bilmiyorum ama bir çocuk cerrahisi doktoruna mutlaka gösterin derim. genelde fışkırır tarzda kusma ile kendini belli eder. mide kapakçığının dar olmasından kaynaklı 1 ameliyatla toparlayan bir hastalık. korkulacak bişey yok. bence mutlaka çocuk cerrahına gidin.

Evet çok şükür bi sıkıntı çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…