Yardımcı olur musunuz?

Sedaoner2345

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2020
20
4
1
Arkadaşlar bu ayın 13'ünde ilişkim oldu sabahına adet gördüm ve her ihtimale karşı ertes kullandım 17'sinde tekrar ilişkim oldu 2 gün sonra tekrar ertes kullandım.Pazar gününden beri kanamam var.Ara ara oluyor ama adet kanaması gibi değil rengi çok koyu.Cumartesi günü ovülasyonumun ilk günüydü.Hamile kalma olasılığım nedir?Adetime 2 hafta var erken genelin testi yapsam çıkar mı?

Not:Hamilelik istemiyorum.Şimdiden teşekkürler.

Merhaba,1 hafta içinde 2 defa kullandım.Ama çok korkuyorum.Yerleşme kanaması ile birebir uyuyor.Adetime daha 2 hafta var ve gelen kanama çok koyu.Karnım çok sert ve iştahım da kesildi.

Kanamanın sebebi ne olabilir mi reglime 10 gün mala erken test yaptım negatif çıktı

Keşke danışarak alsaydınız ertesi gün hapını. Yılda 3 kereden fazla alınmaması gerekiyor ve arası mutlaka uzun olmalı. Muhtemelen hapın yan etkilerini yaşıyorsunuz.

Geçen aynı konuyu açmadınız mı siz? 14ünde adet görüp 17sinde tekrar korunmasız ilişkiye nasıl girdiniz diye bile sormadan ciddi cevaplar verildi. Üst üste ertesi gün hapı aldığınız için olmuştur dendi size ama pek kaale almamışsınız anlaşılan. Bilinçsiz ertesi gün hapı kullanımının sonucunu yaşıyorsunuz.

Burada size zorla mı cevap yandırıyorlar acaba?Nedir bu sitem?İstersem soruyu günde 10 defa sorarım.Bu asabiyetiniz neden?Rahatsız oluyorsanız cevap yazmayın.

Burada size zorla mı cevap yandırıyorlar acaba?Nedir bu sitem?İstersem soruyu günde 10 defa sorarım.Bu asabiyetiniz neden?Rahatsız oluyorsanız cevap yazmayın.
Bence rahatsız olduğu için değilde sizin bilinçsiz davranışınıza kızmış gibi

Bilincsizlik gerçekten insanın sabır sınırlarını zorluyor. Gebelikten korunmayla ilgili en ufak bir fikir sahibi olmadan en son çareyi çerez gibi alıyorsunuz ve hamile mi kalıyorum acaba paranoyalarına girmişsiniz. Bakın sağlığınızdan endişe etmek yerine yerleşme kanaması mi diye soruyorsunuz. Üstelik aynı hatayı iki kere yapmışsınız. Hamile kalsanız kürtaj olup bir dahaki ay tekrar hamile kalıp tekrar kürtaj olmak gibi bir mantık bu sizin yaptığınız. Nasıl ki kürtaj bir doğum kontrol yöntemi değilse ertesi gün hapı da değil.
Daha uzun açıklama yapacaktım fakat anlaşamayacağımıza öyle eminim ki ispat kısmına girmeyeceğim. Acilen doğum kontrol hapı nedir, kondom nasıl kullanılır araştırın.

Ya Allah aşkına siz benim sorularıma cevap vermeyin.Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…