- 29 Nisan 2020
- 20
- 4
- 1
- Konu Sahibi Sedaoner2345
-
Merhaba,
Ertesi gün hapı kullandıktan sonra dediğiniz tarz kanama olabiliyor.
Aklınıza esince iki günde bir içmeyin, ertesi gün hapları hormon dengenizi bozar.Not:Hamilelik istemiyorum.Şimdiden teşekkürler.
Kanamanın sebebi ne olabilir mi reglime 10 gün mala erken test yaptım negatif çıktıAklınıza esince iki günde bir içmeyin, ertesi gün hapları hormon dengenizi bozar.
İlişkiye giriyorsanız, daha akıllıca dğk yöntemleri öğrenin ve kullanın. Ertesi gün hapı dğk yöntemi değildir.
Burada size zorla mı cevap yandırıyorlar acaba?Nedir bu sitem?İstersem soruyu günde 10 defa sorarım.Bu asabiyetiniz neden?Rahatsız oluyorsanız cevap yazmayın.Geçen aynı konuyu açmadınız mı siz? 14ünde adet görüp 17sinde tekrar korunmasız ilişkiye nasıl girdiniz diye bile sormadan ciddi cevaplar verildi. Üst üste ertesi gün hapı aldığınız için olmuştur dendi size ama pek kaale almamışsınız anlaşılan. Bilinçsiz ertesi gün hapı kullanımının sonucunu yaşıyorsunuz.
Bence rahatsız olduğu için değilde sizin bilinçsiz davranışınıza kızmış gibiBurada size zorla mı cevap yandırıyorlar acaba?Nedir bu sitem?İstersem soruyu günde 10 defa sorarım.Bu asabiyetiniz neden?Rahatsız oluyorsanız cevap yazmayın.
Bilincsizlik gerçekten insanın sabır sınırlarını zorluyor. Gebelikten korunmayla ilgili en ufak bir fikir sahibi olmadan en son çareyi çerez gibi alıyorsunuz ve hamile mi kalıyorum acaba paranoyalarına girmişsiniz. Bakın sağlığınızdan endişe etmek yerine yerleşme kanaması mi diye soruyorsunuz. Üstelik aynı hatayı iki kere yapmışsınız. Hamile kalsanız kürtaj olup bir dahaki ay tekrar hamile kalıp tekrar kürtaj olmak gibi bir mantık bu sizin yaptığınız. Nasıl ki kürtaj bir doğum kontrol yöntemi değilse ertesi gün hapı da değil.Burada size zorla mı cevap yandırıyorlar acaba?Nedir bu sitem?İstersem soruyu günde 10 defa sorarım.Bu asabiyetiniz neden?Rahatsız oluyorsanız cevap yazmayın.
Ya Allah aşkına siz benim sorularıma cevap vermeyin.Teşekkürler.Bilincsizlik gerçekten insanın sabır sınırlarını zorluyor. Gebelikten korunmayla ilgili en ufak bir fikir sahibi olmadan en son çareyi çerez gibi alıyorsunuz ve hamile mi kalıyorum acaba paranoyalarına girmişsiniz. Bakın sağlığınızdan endişe etmek yerine yerleşme kanaması mi diye soruyorsunuz. Üstelik aynı hatayı iki kere yapmışsınız. Hamile kalsanız kürtaj olup bir dahaki ay tekrar hamile kalıp tekrar kürtaj olmak gibi bir mantık bu sizin yaptığınız. Nasıl ki kürtaj bir doğum kontrol yöntemi değilse ertesi gün hapı da değil.
Daha uzun açıklama yapacaktım fakat anlaşamayacağımıza öyle eminim ki ispat kısmına girmeyeceğim. Acilen doğum kontrol hapı nedir, kondom nasıl kullanılır araştırın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?