• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olur musunuz

Hicranklh

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2019
121
47
18
34
Kizlar ben 6 aylık evliyim ve çocuk istiyorum bunun için bir kaç kez doktora gittim ve hicbirseyin yok dedi evlendiğimden beri korunmuyorum fakat geçen aylarda hamileyim sandım betama baktirdim tiroit değerim 5.35 çıktı bu yüzden gebe kalamiyorsun diyorlar şuan 25 mg lik ilaç içiyorum böyle birşey yaşayan veya tecrübesi olan varsa yardimci olabilirmi lütfen ? :(

Kizlar ben 6 aylık evliyim ve çocuk istiyorum bunun için bir kaç kez doktora gittim ve hicbirseyin yok dedi evlendiğimden beri korunmuyorum fakat geçen aylarda hamileyim sandım betama baktirdim tiroit değerim 5.35 çıktı bu yüzden gebe kalamiyorsun diyorlar şuan 25 mg lik ilaç içiyorum böyle birşey yaşayan veya tecrübesi olan varsa yardimci olabilirmi lütfen ? :KK43:
Bende zamaninda troit hapi kullanmistim 50 mg likti hemde o ilaclar sayesinde gecti .. cok Sükür hamileyim suan .. siz düzenli bir sekilde kullanin ilacinizi ve kan verin gecicidir InsAllah

Bende zamaninda troit hapi kullanmistim 50 mg likti hemde o ilaclar sayesinde gecti .. cok Sükür hamileyim suan .. siz düzenli bir sekilde kullanin ilacinizi ve kan verin gecicidir InsAllah
Çok geçmiş olsun peki ilacı kullandığınız aymi hamile kaldınız ben başlayalı 8 gün oldu daha çok korkuyorum değerin yüksek gebe kalamazsin diyorlar hep :(

Çok geçmiş olsun peki ilacı kullandığınız aymi hamile kaldınız ben başlayalı 8 gün oldu daha çok korkuyorum değerin yüksek gebe kalamazsin diyorlar hep :KK43:
Sagolun .. sizede gecmis olsun..Yok Hayir ben önceden troit hastasiydim yillar önce ve ilacla tedavi oldum sonrasinda azalarak gecti cok Sükür ama düzenli bir sekilde kan verdim ve ilaci hic ihmal etmedim sonunda degerlerim gayet normale döndü ve gecti .. InsAllah sizinkide gecer

trioiti yüksek olanlar hamile mi kalamıyor, yoksa kalıp kimyasal düşükle mi sonuçlanıyor. merak ettim.

Back