• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardimci olur musunuz lutfenn

Hilalea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2019
84
19
88
31
Merhabalar. 15 nisan da reglim başlamıştı ve 21 inde bitti. 29 nisan da ise kahverengi ve pembe akıntı geldi yumurtlama dönemimde oluyor diye önemsemeyin ancak 3 mayısa kadar bu şekilde sürekli devam etti. Bir pedi doldurmayan bazen sildikce gelen genelde kahverengi olan bir akıntı. Daha sonra bir kaç gün sağ yumurtaligimda ince bir sızı oldu. Ve şuan reglim donemime 10 günüm var ama şeffaf bir akıntı geliyor sürekli normalde böyle olmazdi. Acaba yerleşme kanaması mi yani hamile kalma gibi bir durum söz konusu olabilir mi yoksa üşütmem den kaynaklı mi oldu o kanamalar. Bu konuda çok tecrubesizim yardımcı olursanız çok sevinirim

İnanin buna net bir cevap vermek zor. Hafif akinti şeklinde yerleşme kanamasi belirtisi çok okudum bu forumda. Ama başka nedenlerle de olabilir akinti. Bebek istiyorsaniz rabbim tez zamanda hayirlissiyla nasip etsin

Test yapın hamilelikse çıkar zaten

Amin teşekkür ederim. Açıkçası pandemiden dolayı düşünmüyordum. Korunuyoruz da çok ihtimal vermek istemiyorum sadece regli oldum bitti 8 gün sonra bu lekelenmeler ilk kez uzun sürdü bu şekilde olmasi mümkün mü emin olamıyorum sürekli baş ağrısı çekiyorum ve tansiyonum da düşük çıkıyor

İnanin buna net bir cevap vermek zor. Hafif akinti şeklinde yerleşme kanamasi belirtisi çok okudum bu forumda. Ama başka nedenlerle de olabilir akinti. Bebek istiyorsaniz rabbim tez zamanda hayirlissiyla nasip etsin
Amin teşekkür ederim. Açıkçası pandemiden dolayı düşünmüyordum. Korunuyoruz da çok ihtimal vermek istemiyorum sadece regli oldum bitti 8 gün sonra bu lekelenmeler ilk kez uzun sürdü bu şekilde olmasi mümkün mü emin olamıyorum sürekli baş ağrısı çekiyorum ve tansiyonum da düşük çıkıyor

Korunuyorsanız yumurtlama kanaması olabilir. Mevsim de etkilemiş olabilir kesilmezse mutlaka doktora danışın korunduğum dönemde basıma gelmişti rahimde iltihap var demişti doktorum bu ay adetimi bile lekelenme seklinde yaşadım. Br iki güne test yapın varsa mutlaka çıkar arada baya zaman var. İnşallah Gönlünüze göre olur

Korunuyorsanız yumurtlama kanaması olabilir. Mevsim de etkilemiş olabilir kesilmezse mutlaka doktora danışın korunduğum dönemde basıma gelmişti rahimde iltihap var demişti doktorum bu ay adetimi bile lekelenme seklinde yaşadım. Br iki güne test yapın varsa mutlaka çıkar arada baya zaman var. İnşallah Gönlünüze göre olur
Regl oldum.tesekkur ederim ins. :)

Back