- 23 Ağustos 2020
- 36
- 14
- 3
- 28
- Konu Sahibi yagmurkarnlk
Of of ne yapayım ya Nasip kısmetBence yumurtlama dönemindesiniz. Gebelik için çok erken bir tarih gibi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Of of ne yapayım ya Nasip kısmetBence yumurtlama dönemindesiniz. Gebelik için çok erken bir tarih gibi.
Ne kadarda ümitlenmiştim İnşallah Tutar çok istıyoruz ama yok yok Allahım isteyen herkese nasip etsin ya ne zormuşCanım albi mi dedin marka ?
UZUK DUR.. albi diyince tüylerim dik dik oluyor yalancı pozitif veriyor..
Fazlasıyla yaşadım hüsrana uğradım hatta eczaneden artık test alırken albi hariç gebelik testi alabilir miyim diyorum yumurtlamanı değerlendir inşallah bu ay tutar
Allah gönlüne göre versin canımNe kadarda ümitlenmiştim İnşallah Tutar çok istıyoruz ama yok yok Allahım isteyen herkese nasip etsin ya ne zormuş
Nasip kısmetse hayırlısı ile alırsın kucağınaAllah gönlüne göre versin canım
Ben çok erken öğrendim. O da iyi değil. Değer artacak mı diye bekliyorsun böyle..
Aynen kuzu. Hayırlısı neyse o olsunNasip kısmetse hayırlısı ile alırsın kucağına
Aaa inşallah hamilesindir canım ama bir kan testi yaptır bence çok yanıltıyor baksana idrar testleriBuda bu sabahki erken gebelik testim
Hem uzaktan hemde yakından çektim
13.günüm çatlatma iğnesinin
Sence yok mudur yani 1 gibi tekrar yapacağım bu attığım sabahki test üstünden 7 saat geçmiş olacakAaa inşallah hamilesindir canım ama bir kan testi yaptır bence çok yanıltıyor baksana idrar testleri
Bilmiyorum ki var deyip umut vermek istemiyorum hayal kırıklığı oluyor bendede çift çıktı silik tekrar yaptım bir daha çıktı sonra erken gebelik yaptım negatıf tekrar yap bence testSence yok mudur yani 1 gibi tekrar yapacağım bu attığım sabahki test üstünden 7 saat geçmiş olacak
Kaçıncı gün etkisi bitti sendeBilmiyorum ki var deyip umut vermek istemiyorum hayal kırıklığı oluyor bendede çift çıktı silik tekrar yaptım bir daha çıktı sonra erken gebelik yaptım negatıf tekrar yap bence test
ben aşılama yaptırmadım kiKaçıncı gün etkisi bitti sende
Merhaba Canım bende 13. Gün test yapmayı düşünüyorum da merak ettim hamile misin acabaBuda bu sabahki erken gebelik testim
Bu beni üzer 1.5 yıldır hiç bir sebep yokken olmuyor . Eşimin de benim de değerlerim gayet iyi ; kaç doktora gittik sorun yok dediler. En son bu ay hsg çektirdim; doktor tüplerin açık dedi. Eee orda da sorun yoksa ; dedim ki niyeCanım albi mi dedin marka ?
UZUK DUR.. albi diyince tüylerim dik dik oluyor yalancı pozitif veriyor..
Fazlasıyla yaşadım hüsrana uğradım hatta eczaneden artık test alırken albi hariç gebelik testi alabilir miyim diyorum yumurtlamanı değerlendir inşallah bu ay tutar
Görünüşe göre hamilelik gözüküyor . İnşallah testiniz doğru sonuç vermiştirBuda bu sabahki erken gebelik testim
Malesef kimyasal olduMerhaba Canım bende 13. Gün test yapmayı düşünüyorum da merak ettim hamile misin acaba
Hadi ya çok üzüldüm inşallah bir an önce hamile olursunMalesef kimyasal oldu
Amin canımHadi ya çok üzüldüm inşallah bir an önce hamile olursun