• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olur musunuz lütfen

Canım albi mi dedin marka ?
UZUK DUR.. albi diyince tüylerim dik dik oluyor yalancı pozitif veriyor..
Fazlasıyla yaşadım hüsrana uğradım hatta eczaneden artık test alırken albi hariç gebelik testi alabilir miyim diyorum yumurtlamanı değerlendir inşallah bu ay tutar 🙏🏻
Ne kadarda ümitlenmiştim İnşallah Tutar çok istıyoruz ama yok yok Allahım isteyen herkese nasip etsin ya ne zormuş 🙏

Buda bu sabahki erken gebelik testim
Hem uzaktan hemde yakından çektim
13.günüm çatlatma iğnesinin

Eklentiler

• E73353C8-D4A8-45CF-9324-BDF461AB3ADB.jpeg
    E73353C8-D4A8-45CF-9324-BDF461AB3ADB.jpeg
    119,9 KB · Görüntüleme: 23
Sence yok mudur yani 1 gibi tekrar yapacağım bu attığım sabahki test üstünden 7 saat geçmiş olacak
Bilmiyorum ki var deyip umut vermek istemiyorum hayal kırıklığı oluyor bendede çift çıktı silik tekrar yaptım bir daha çıktı sonra erken gebelik yaptım negatıf tekrar yap bence test

Canım albi mi dedin marka ?
UZUK DUR.. albi diyince tüylerim dik dik oluyor yalancı pozitif veriyor..
Fazlasıyla yaşadım hüsrana uğradım hatta eczaneden artık test alırken albi hariç gebelik testi alabilir miyim diyorum yumurtlamanı değerlendir inşallah bu ay tutar 🙏🏻
Bu beni üzer 😔😔😔😔1.5 yıldır hiç bir sebep yokken olmuyor . Eşimin de benim de değerlerim gayet iyi ; kaç doktora gittik sorun yok dediler. En son bu ay hsg çektirdim; doktor tüplerin açık dedi. Eee orda da sorun yoksa ; dedim ki niye 😂

Back