Yardımcı olur musunuz lütfen

yagmurkarnlk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2020
36
14
3
28
Herkese hayırlı günler arkadaşlar bişey sormak istıyorum 15 gün önce adet oldum ve adetımin bittiği ilk gün eşimle ilişki yaşadık. Tabi sonrasıda oldu bugün test yapayım sadece öylesine kaşıklarımda hafif agrı var yumurtlama zamanım olabılıe diye ovülasyon testi aldım iki çizgi çıktı Hamilelik testi vardı bır deniyeyım dedim oda fotoğrafını atacağım iki çizgi çıktı fakat biri silik 1 saat sonra tekrar test yaptım negatıf çıktı cok istıyorum çocuğumuzun olmasını ama anlayamadım ilk defa çift çizgi çıktı ama ardından negatıf çıkınca umudumu kaybettim ve çok üzüldüm yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• 6441B610-C178-4AEF-B4B2-24A185312083.png
    742,6 KB · Görüntüleme: 91
15 gün önce adet olduysan şuan yumurtlama dönemindesin canım hamilelik olmaz bu günleri değerlendir gecikmen olursa test yap

Kxlar bnmkide yalancı pozitflikmi adetmn bat 12 agustos en son pkoyum

Eklentiler

• IMG_20200909_120740.jpg
    60,1 KB · Görüntüleme: 92
Canım albi mi dedin marka ?
UZUK DUR.. albi diyince tüylerim dik dik oluyor yalancı pozitif veriyor..
Fazlasıyla yaşadım hüsrana uğradım hatta eczaneden artık test alırken albi hariç gebelik testi alabilir miyim diyorum yumurtlamanı değerlendir inşallah bu ay tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…