- 23 Ağustos 2020
- 36
- 14
- 3
- 28
- Konu Sahibi yagmurkarnlk
-
Neden böyle bir şey çıktı acaba ilk defa çıktı ya15 gün önce adet olduysan şuan yumurtlama dönemindesin canım hamilelik olmaz bu günleri değerlendir gecikmen olursa test yap
İdrar fazla gelir bazen, test hatalıdır olabilir yani canım yalancı pozitifNeden böyle bir şey çıktı acaba ilk defa çıktı ya
Tamam çok teşekkür ederimİdrar fazla gelir bazen, test hatalıdır olabilir yani canım yalancı pozitif
pozitif ama yenilemeden emin olamazsın demiştim sanki bunu sabah :)Kxlar bnmkide yalancı pozitflikmi adetmn bat 12 agustos en son pkoyum
Hatrlmıyom inanki o kdar kişiyle konuştm kipozitif ama yenilemeden emin olamazsın demiştim sanki bunu sabah :)
Benimkide buna benziyor ama ikinciye yaptım görünmeyen çizgi bile çıkmadı direk negatifiKxlar bnmkide yalancı pozitflikmi adetmn bat 12 agustos en son pkoyum
Bendede ckmadi ikincisindeBenimkide buna benziyor ama ikinciye yaptım görünmeyen çizgi bile çıkmadı direk negatifi
Allah bizede isteyen herkesede nasip etsin inşallahBendede ckmadi ikincisinde
Amn cnmAllah bizede isteyen herkesede nasip etsin inşallah
Yumurtlama testi yaptım iki çizgi çıktı bide hamilelik testi deniyeyım dedim ilk yaptığım çift çizgi biri hafif silik tekrar yaptım negatıftıCanım yumurtlama olmasın o?
Ya ben ikinciye tekrar yaptım sonra baktım ondanda zorla da olsa gördüğümüz silik çizgi var albi bu Arada ikisininde markasıGebelik için çok erken normalde
Suan erken gebelik testi yaptım negatıf çıktı kafayı yemek üzereyimGebelik için çok erken normalde
Bence yumurtlama dönemindesiniz. Gebelik için çok erken bir tarih gibi.Suan erken gebelik testi yaptım negatıf çıktı kafayı yemek üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?