• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardimci olur musunuz kizlar :)

bsragzde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
1.247
4
66
Antalya
Kizlar bana yardimci olmanizi istiyorum . Su ana kadar iste budur dedigim surekli kullanacagim bir parfumle karsilalasamdim. Bana yardimci olmanizi iatiyorum bu konuda sizlere guveniyorum .) Boyle hafif fresh bogmayan f bi koku ariyorum agir kokulardan pek hoslanmiyorum , meyveli olabilir ama sekerli degil , ciceksi kokular olabilir , pudrali olabilir.) Ay kendimi anlatamadim gibi geldi ama bugune kadar en cok icime sinen parfum escada magnetism ve weekend di. Yardimci olup oneride bulunursaniz cok sevinirim .)

canım ben burbery kullanıyorum klasik ama biraz ağır sana united color of benetton tavsiye edebbilirim ağır değil kokusu

Oriflame'nin Eclipse diye bi parfümü var. Bir kez kullandım. O kadar ferah, o kadar hafif buldum ki..:12: Çok hoşuma gitmişti ama bir daha alamadım.. Size onu önerebilirim.. :40:

eğer magnetism ve weeknd i sevmişsen
loverdose ve diğer burberry parfümlerini deneyebilirsin.burberryler genelde aynı çizgidedir.çiçek meyve pudra karışımları

canım ben burbery kullanıyorum klasik ama biraz ağır sana united color of benetton tavsiye edebbilirim ağır değil kokusu
teşekkür ederim benetton parfümlerini bende merak ediyordum deniyeceğim canım =)
Oriflame'nin Eclipse diye bi parfümü var. Bir kez kullandım. O kadar ferah, o kadar hafif buldum ki..:12: Çok hoşuma gitmişti ama bir daha alamadım.. Size onu önerebilirim.. :40:
"Güneş'in ve Ay'ın birbirleriyle olan gizemli ilişkisinden ilham aldık ve yemyeşil bitkilerin ferahlatıcı kokusunu, portakal ve kavunun meyvemsi kokularıyla birleştirdik."bu yazıyı okunca iyce bi merak ettim kavunluymuş bide teşekkür ederim =)
eğer magnetism ve weeknd i sevmişsen
loverdose ve diğer burberry parfümlerini deneyebilirsin.burberryler genelde aynı çizgidedir.çiçek meyve pudra karışımları

teşekkür ederim =) burberry beat de merak eiyoum aslında ama loverdose da ilgimi çekti biraz gece kokusu gibi ama sanırsam =)

beat çay kokusu ve krem kokusu gibi.ben çok seviyorum hafif.biraz da şeftali ya da kayısı kokusu var sanki tam anlayamıyorum.
loverdose da magnetism e çok benziyo.

beat çay kokusu ve krem kokusu gibi.ben çok seviyorum hafif.biraz da şeftali ya da kayısı kokusu var sanki tam anlayamıyorum.
loverdose da magnetism e çok benziyo.

aa o zaman loverdose u daha çok merak ettim tatlım=) hatta beat i de çok merak ettim =)) hemen çarşılara çıkasım koklayasım geldiiiii =)

pudralı tavsiyem kesinlikle givenchy ange ou demon, inanılmaz güzel bi koku bence :34:
tatlım bi aralar severk Le Secreti kullanmıştım ama geçen başka bi tanesni kokladgmda hosşma gtmedi pek =)
coco chanel, hem fresh hem mis gibi birçiçek kokusu...

tatlım ben chanel coco yu arkadaşıma almıştım istedi diye ama ne yalan söylylm beğnememstm =)

Back