• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olur musunuz kızlaar :)

hopasinanaayy

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2015
58
9
16
28
Kızlar ben haftasonu alışverişe çıkıcam bazı eksiklerim var pudra eyeliner gibi
Sizce rimmel stay matte pudra alıcam biraz kapatıcılığı olsun istiyorum aslında transparan mı alıyım sizce yoksa bir iki ton koyusunu mu?
Birde ben yıllardır eyeliner kullanıyorum kalem şeklinde olanından kullanıyorum hep kolay oldugu için ama artık daha koyu daha güzel eyeliner kullanmak istiyorum hem fiyatı çok pahalı olmayan hem güzel sürülmesi kolay bir eyeliner öneriniz var mı?

Maynelline eyeliner kullanabilirsin dağılma olmuyo..rimmelin wake me up fondotenini kullanmıştım memnun kalmıştım..rimmel ğrünleri hem uygun fiyatlı hem güzel

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    27,6 KB · Görüntüleme: 82
Bence normal eyeliner dan daha kolay ve daha kalıcı oluo dagılmıo..ben lancome un mac in eyelinerini kullandım..onlarda iyi..ama böyle fırcayla sürülenler daha rahat kullanılıo bence
Videolarda falan izlediğimde de çok rrahat sürüyolar jel eyelineri zaten ay çok kararsızım o_O
Çok teşekkür ederim yardımın için canım :KK36:

Golden rose sayfasına baktım bulamadım bunu canım var mı gratislerde falan?

Büyük ihtimalle ambalajı değişmiştir canım.Ben geçen yıl kullanmıştım watsonsdan almıştım sanırım.
"hem fiyatı çok pahalı olmayan hem güzel sürülmesi kolay bir eyeliner" sormuşsun, golden rose markalı bir eyeliner alıp denemeni tavsiye ederim.

Rica ederim cnm..ben krylon markasınınsa jel eyelinerini kullandım..var evde..ama cok daha pahalı..be biliosun profesyonel makyaj markasıdır..gelin makyajında sahne makyajında kullanılır..maybelinne onun kadar güzel hem fiyatı uygun

Büyük ihtimalle ambalajı değişmiştir canım.Ben geçen yıl kullanmıştım watsonsdan almıştım sanırım.
"hem fiyatı çok pahalı olmayan hem güzel sürülmesi kolay bir eyeliner" sormuşsun, golden rose markalı bir eyeliner alıp denemeni tavsiye ederim.

Cok cok tesekkur ederim yorumun icin canim bakicam buna da :KK68:

Rica ederim cnm..ben krylon markasınınsa jel eyelinerini kullandım..var evde..ama cok daha pahalı..be biliosun profesyonel makyaj markasıdır..gelin makyajında sahne makyajında kullanılır..maybelinne onun kadar güzel hem fiyatı uygun

Ay yok ne gelin makyaji bizi okulda kurtarsin yeter :KK48: bakicam buna da canim

Kızlar ben haftasonu alışverişe çıkıcam bazı eksiklerim var pudra eyeliner gibi
Sizce rimmel stay matte pudra alıcam biraz kapatıcılığı olsun istiyorum aslında transparan mı alıyım sizce yoksa bir iki ton koyusunu mu?
Birde ben yıllardır eyeliner kullanıyorum kalem şeklinde olanından kullanıyorum hep kolay oldugu için ama artık daha koyu daha güzel eyeliner kullanmak istiyorum hem fiyatı çok pahalı olmayan hem güzel sürülmesi kolay bir eyeliner öneriniz var mı?
rimmel ve maybelline hayvanlar üzerinde test ediliyor

Back