Kına Gecesi YARDIMCI OLUNN YENI FIKIRLERE IHTIYACIM VAR LUTFEN

Daha güzel süsler var ama gece oldugu icin simdi bulamadim

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-06-23-01-48.png
    371,4 KB · Görüntüleme: 68
  • Screenshot_2015-10-06-22-22-57.png
    605,5 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_2015-09-30-13-59-58.png
    634,8 KB · Görüntüleme: 69
  • Screenshot_2015-09-02-22-00-12.png
    602,5 KB · Görüntüleme: 69
  • Screenshot_2015-09-02-01-47-28.png
    550,2 KB · Görüntüleme: 72
evet makyaj kutularina felan bakdm pahaliya mal oluyor. bende fidan ve lavanta dagitmak istiyorum pakistanli bir arkadasimdanda hint kinasi yapan birini ayarlicaz. daha fazla fikirler varsa paylasirsan mutlu olurum

lavanta keselerini gelin hamami yaparsam (henuz kararlasmadi) arkadaslara dagitmak isterim. kolonya siseleride hos aslinda. herhangi bir sosyal sayfa kulanmiyorum, resim yuklerseniz cok ii olur. tskr ederm butun fikirler icin.

hint kınası fikrini söylicektim ama sen düşünmüşsün onu:)bunu yapan organizasyon şirketleri var aslında ama hani ben ona para vermem diyorsan onların yapacakları ufak tefek şeyleri yakın arkadaşlarınla yapabilirsin mesela onlar gelen konukları kapıda gül suyu ve lokumla karşılıyorlar sende yakın olan bir arkadaşından rica edebilirsin fikri beğenirsen tabi, sonra kına çıkışında bu kızlar davul falan çalıyorlar sende def alırsın arkadaşların arkandan gelir bir çember oluştururlar damadı oturtturusun defle olabilecek bir şarkı seçip oynarsın:)bence her yerde hediye dağıtma düğünde çok şey beklerler:)gelin hamamını bende yapıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…