• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi YARDIMCI OLUNN YENI FIKIRLERE IHTIYACIM VAR LUTFEN

Daha güzel süsler var ama gece oldugu icin simdi bulamadim :oops:

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-06-23-01-48.png
    Screenshot_2015-10-06-23-01-48.png
    371,4 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_2015-10-06-22-22-57.png
    Screenshot_2015-10-06-22-22-57.png
    605,5 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_2015-09-30-13-59-58.png
    Screenshot_2015-09-30-13-59-58.png
    634,8 KB · Görüntüleme: 68
  • Screenshot_2015-09-02-22-00-12.png
    Screenshot_2015-09-02-22-00-12.png
    602,5 KB · Görüntüleme: 68
  • Screenshot_2015-09-02-01-47-28.png
    Screenshot_2015-09-02-01-47-28.png
    550,2 KB · Görüntüleme: 71
makyaj malzemesi dağıtan arkadaş epey zenginmiş maşallah:)süslemelerde hariçmiş daha..valla millet iki parfüm sıkacak benim adıma onun kınasında şu bu hediyeler dağıtıldı diyecek diye ben o kadar masraflara girmem, kuzenimin kınasında 3-4 tane hediye dağıtıldı ve inan o hediyeler çöpe atılıyor bir kere kına keselerine para verme en ucuzu hangisindende ondan al dağıt gitsin sonra böyle abuk subuk süs eşyası gibi kullansan kullanamayacağın türden şeyler var bisikletli gelin damat falan mesela ya da geleneksel kıyafeti anahtarlık oluyo çirkin yani insanların çoğu kullanmıyo atıyo, gene bi arkadaşım telden kafes dağıttı napayım ben onu yani dursa ne amaçla durcak bi amacı yok o tür şeylere para harcama bence en mantıklısı eğer illa kendim yapmak istiyorum diyosan ve uygun olsun diyosan lavanta al yarım kilo ve keseler al doldur kırtasiyedende etiket hazırlatırsın oh mis, yarım kilo lavanta 100 kişiye hayli hayli yeter hem lavanta keseleri atılmaz kıyafet dolaplarının içine konur en azından, yok biraz para harcayım dersende söylenildiği gibi fidan dağıt, kına gecenin unutulmaz olmasını olmamasını çok takma bence sen eğlen millet eğlensin diye uğraşma mükemmel olsa bile çok mükemmeldi diye eleştiririz biz:)organizasyon şirketleriyle anlaşabilirsin ama az bir süren kalmış hint kınası yapan kişiler oluyo bak onu yapan biriyle anlaşabilirsin ben baya hakimim bunun fiyatlarına falan benimde kınam ocakta olucak inşallah karşılama içinde fikir verebilirim bildiklerimdem
evet makyaj kutularina felan bakdm pahaliya mal oluyor. bende fidan ve lavanta dagitmak istiyorum pakistanli bir arkadasimdanda hint kinasi yapan birini ayarlicaz. daha fazla fikirler varsa paylasirsan mutlu olurum

Kavonozlarin icerisine kina koyup kavonozlari süsleyebilirsin. Üstünede kendi isimlerinizin yazdigi bir etiket yapıştır. Yanindada kücük saten veya organze keselere çerez koyup dagitabilirsin.

Bende cöpe atilacak hediyelere karsiyim ama kavonozlar çok tatli, kinayi kullananlar kavonozu yikayip baharat falan koyabilirler, çerezlerde zaten yenilir.

İsteğe bağlı kücük aynalar alıp süsleyebilirsin. Osmanlidan gelen adetmis. Ayna hediye etmek, sana senden daha değerli hediye veremem anlamindaymis. Cok hoşuma gitti ilk duydugumda. Hep çantalarında gezdirirler. Kalici bir hediye olur. Aynalarin taneside 1.50tl civarinda.

Lavanta keseleride güzel, ama sanki nisan konseptine lavanta daha cok yakışıyor.

Bir başka fikirde, arkadaslarindan hint kinasi yapabilen birisi varsa, kina yakilirken masalarda kina yakmak isteyenlere güzel hint kinasi yakabilir. Davetlilerede gelin hanimin size hediyesi diyebilir.

Cam şişeler de kolanya dagitabilirsin. Kolanyalarda kullanılır.

Süslemek için fikir istersen, fotograf yükleyebilirim ama instagramda çok güzel sayfalar var. Ordan fikir edinebilirsin.

lavanta keselerini gelin hamami yaparsam (henuz kararlasmadi) arkadaslara dagitmak isterim. kolonya siseleride hos aslinda. herhangi bir sosyal sayfa kulanmiyorum, resim yuklerseniz cok ii olur. tskr ederm butun fikirler icin.

hint kınası fikrini söylicektim ama sen düşünmüşsün onu:)bunu yapan organizasyon şirketleri var aslında ama hani ben ona para vermem diyorsan onların yapacakları ufak tefek şeyleri yakın arkadaşlarınla yapabilirsin mesela onlar gelen konukları kapıda gül suyu ve lokumla karşılıyorlar sende yakın olan bir arkadaşından rica edebilirsin fikri beğenirsen tabi, sonra kına çıkışında bu kızlar davul falan çalıyorlar sende def alırsın arkadaşların arkandan gelir bir çember oluştururlar damadı oturtturusun defle olabilecek bir şarkı seçip oynarsın:)bence her yerde hediye dağıtma düğünde çok şey beklerler:)gelin hamamını bende yapıcam inşallah

Back