• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olun..

cvdr3457

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
26
Puanlar
18
12 gündür sogan suyu icmeme rağmen hala adet olamadım geçen ay icmistim olmuştum hemen iki kerede bu ay olmadim başladım ama 15 güne yaklaşıyorum hala birşey olmadı hamilelik söz konusu değil 17 yaşındayım daha

12 gündür sogan suyu icmeme rağmen hala adet olamadım geçen ay icmistim olmuştum hemen iki kerede bu ay olmadim başladım ama 15 güne yaklaşıyorum hala birşey olmadı hamilelik söz konusu değil 17 yaşındayım daha
Neden bu kadar takıyosun yaşın daha çok küçük zamanla normale döner. Şimdiden bu kadar stres yapma. Bir sorunun olduğunu düşünüyorsan doktora bi gözük derim.

Düzene girer inşallah,benim ilk başladığı zamanlarda (gerçi ben 11 yaşında oldum:olamaz:) hiç kesintisiz 3 ay sürmüştü ve bebek bezi anca idare ediyordu.sonra normale döndü yavaş yavaş. Senin de tam tersi demekki canım sıkma canını kür falan kullanma,bekle olmazsan uzun süre, doktora görün tekrardan

Düzene girer inşallah,benim ilk başladığı zamanlarda (gerçi ben 11 yaşında oldum:olamaz:) hiç kesintisiz 3 ay sürmüştü ve bebek bezi anca idare ediyordu.sonra normale döndü yavaş yavaş. Senin de tam tersi demekki canım sıkma canını kür falan kullanma,bekle olmazsan uzun süre, doktora görün tekrardan
Öyle yapicam ablacim bıraktım kürü

Canım bu kadar gün yapmışsın bence 15 güne tamamla.. fazla kilon var mı

Zamanla duzelir. Bizim bile bir ayimiz digerini tutmuyor. Sen daha cok kucuksun kistlerin de yenidir doktora gorunup erken onlem alirsan daha ii olur. Gecmis olsun

Back