Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden bu kadar takıyosun yaşın daha çok küçük zamanla normale döner. Şimdiden bu kadar stres yapma. Bir sorunun olduğunu düşünüyorsan doktora bi gözük derim.12 gündür sogan suyu icmeme rağmen hala adet olamadım geçen ay icmistim olmuştum hemen iki kerede bu ay olmadim başladım ama 15 güne yaklaşıyorum hala birşey olmadı hamilelik söz konusu değil 17 yaşındayım daha
Hormonların normal çıktı küçük kistler vardiYaşın daha küçük bence kürlere falan da başlama lütfen
Doktora git tahlillerle hormonlarına bir bakılsın
Şakın kürlere girme daha çok küçüksün normal olan hormonları da bozabilirsinHormonların normal çıktı küçük kistler vardi
Peki teşekkür ederimŞakın kürlere girme daha çok küçüksün normal olan hormonları da bozabilirsin
Biraktim zaten 15 güne tamamlamicam doktora gidicem tekrsrŞakın kürlere girme daha çok küçüksün normal olan hormonları da bozabilirsin
Öyle yapicam ablacim bıraktım kürüDüzene girer inşallah,benim ilk başladığı zamanlarda (gerçi ben 11 yaşında oldum) hiç kesintisiz 3 ay sürmüştü ve bebek bezi anca idare ediyordu.sonra normale döndü yavaş yavaş. Senin de tam tersi demekki canım sıkma canını kür falan kullanma,bekle olmazsan uzun süre, doktora görün tekrardan
Var şimdilik 3 kilo verdim bu ay oldum kendiligimden bayramın ilk günü Allaha şükürCanım bu kadar gün yapmışsın bence 15 güne tamamla.. fazla kilon var mı
Çok iyi canım. Mutlaka ver kiloları. Az ye çok hareket etVar şimdilik 3 kilo verdim bu ay oldum kendiligimden bayramın ilk günü Allaha şükür