Bebek Beslenmesi yardımcı olun lütfennnnn:(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

henry

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
145
0
116
36
İstanbul
kızlar 3 aylık oğlum var beni 1 ay kadar emdi o günden bugüne kadar aptamil veriyorum ama artık mamayı zorla veriyorum almıyor yada ağzıyla geri itiyor.hero bayb denedim ondada oyun oynar gibi aldı.Annemlerde arı maması allaım deiler o da 4 aydan itibarenmiş pirinç unu almışlar denedik gayet güzel aldı ama korkuyorum zaraı olurmu acaba?Ayrıca sütüne de su karıştırıp yaptık.....

canım benim oğlumda biberonu 4 aya kadar zar zor vedim bibeonu bıraktı çocuk resmen.. biz 4. ayda ek gıdaya geçtik doktor önerisiyle.. ben kaşıkla veriyordum mamanın kıvamını arttırmak içinde 4.aydan itibaren kullanılan kaşık mamalarıyla karıştırp veiyodum.. senin bebeğinde biberon sorunu yoksa milumil1 denemeni tavsiye ederim önce tadı diğer mamalara göre daha lezzetli..
pirinç ununu hangi sütle yaptın? devam sütü mü?

yarım yağlı inek sütünü sulandırarak kullanıyorum 1çay bardağı süte 1su bardağı su karıştırıyorum ayrıca bizim doktorumuz kesinlikle 6 ay olana kadar kaşık kullanma yoksa doyuramazsın dedi((

kaşık maması kullandırmayan doktor süte nasıl izin verdiki arkadaşım sulandırsan bile bebek bagırsaklarında sorun yaratabiliyor süt . emin olarak kullan genede

bencede yani.. süt 1 yaşına kadar yasak bebeklerde bence sen milumil 1 i bir dene mutlaka, kaşıkla doymaması ne alakaymış gayet de güzel doyuyor..

Merhaba,
bencede arkadaşların da söylediği gibi Milupa kukkan çünkü Milupa besin değerleri en ii olan devem maması.Ben sulandırıp Biberonla kullanıyorum mama sen istersen biraz daha koyu yap kıvamını mama gibi yer belki.
Ama biberonla içmesi daha kolay tabi.
Allah kolaylık versin inşallah bebeğinin iştahı düzelir

Bu arada ben Sibel kendimi tanıtayım daha eski üyelerdenim.
Doğum yaptım oğlum 1 yaşına giriyor bu ay adı Egemen Çağan Ersin.
Allah hepimizin çocuklarına sağlık sıhhat versin iiki oğlum doğmuş onu çooooooook seviyorum.

1 yaşa kadar inek sütünü önermiyorlar, Bence de vermeyin, ciddi bağırsak allerjilerine sebep olabilir, ayrıca kabızlık yapabilir. Ben de milumil konusuna katılıyorum, ya da milupanın conformil (tadı bize göre acaip ama her ne hikmetse bebekler çok seviyor) deneyebilirsiniz. Bebeklerde bu aylarda yutma refleksi tam gelişmediği için mutlaka biberonla sulu bir şekilde verin. Katı için çok erken.cokacimcoook

kızlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için valla 1 haftadır veriyorum pirinç unu hiç bi sorunu yok kabız felan olmadı çok şükür geceleride aptamil veriyorum zar zor ama benimkinin derdini analdık sanırım diş çıkarıck çünkü biberonu damaklarına sıkıştırıyor birde çok şellek akıtıor yarın damaklık alıcam bakalım onuda sıkıştırcakmı damaklarına :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…