Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
6.ayınıza girdiyseniz doldurmasını beklemenize gerek yok aptamil2'ye geçebilirsiniz.
Ben devam sütünün içine hiçbir şey katmadım, ki buna gerekde yok zaten içeriğinde alması gereken tüm vitaminler var zaten ve besleyicide.Biskivü sadece tatlandırır başka da bi yararı olmaz bebeğine.
:80:
Ben içirip yatırdığımda gece acıkmıyordu, tok tutuyordu yani.
Bide tatlıya çok fazla alışmaması açısından ve bi yararı olmamasından dolayı pek yararlı görmedim doğrusu ve devam sütüne herhangi bir şey katmadım.
Ama her bebek farklı oluyor tabi,doymuyorsa o ayrı bişey diyemem.
evet aptamil 2'ye geçtik bugun tşk ederim...cicibebe devam sütünün formülünü bozar mı öğrenemedim hala çünkü ben zaten bırazda kılo alsın diye 1 haftadır koyuyordum kayınvalıdem formulu bozar deyınce bıraktım ama sade içmedi hanım cok zorluom uykuda bıle anlayıp cıkarıyor...evet benımkıde daha uzun uyuyor gece rahatım yani ama işte içim rahat değil eger bozuyorsa...bırakamıyorum bi türlü eğer sorun yoksa verırım tabi bu yuzden sordum...bilen arakadaslar yazsın lütfen..
bu arada ecrin kesinlikle vermeyi denemelisin tabiki devam sütü başka..devam sütünü ek gıdalarla tamamlamalısın bence sonuçta onlar doyumluk değil tadımlık olucak..bizim doktor peynırle pekmez verme dedi pekmez yoğurt ve peynırdekı vıtamını alıpr kendi başına kalırmıs onuda söyliyeyim ama çoğu kişi menülerde böyle yazıyor anlamadım walla...devam sutune yumurta peynır değilde sadece bebe biskuvısı katarak vermeyı denedin mı?3-4 tane iyi gelir..ama önce formulunu bozarmı onu öğrenmeliyiz...ama neden bozsun ki?bende ilk şekerliyle başladım bu yuzden sebze ve patates havuç püresi yemıyoruz napcaz bakalım işimiz var işimiz...
evet aptamil 2'ye geçtik bugun tşk ederim...cicibebe devam sütünün formülünü bozar mı öğrenemedim hala çünkü ben zaten bırazda kılo alsın diye 1 haftadır koyuyordum kayınvalıdem formulu bozar deyınce bıraktım ama sade içmedi hanım cok zorluom uykuda bıle anlayıp cıkarıyor...evet benımkıde daha uzun uyuyor gece rahatım yani ama işte içim rahat değil eger bozuyorsa...bırakamıyorum bi türlü eğer sorun yoksa verırım tabi bu yuzden sordum...bilen arakadaslar yazsın lütfen..
bu arada ecrin kesinlikle vermeyi denemelisin tabiki devam sütü başka..devam sütünü ek gıdalarla tamamlamalısın bence sonuçta onlar doyumluk değil tadımlık olucak..bizim doktor peynırle pekmez verme dedi pekmez yoğurt ve peynırdekı vıtamını alıpr kendi başına kalırmıs onuda söyliyeyim ama çoğu kişi menülerde böyle yazıyor anlamadım walla...devam sutune yumurta peynır değilde sadece bebe biskuvısı katarak vermeyı denedin mı?3-4 tane iyi gelir..ama önce formulunu bozarmı onu öğrenmeliyiz...ama neden bozsun ki?bende ilk şekerliyle başladım bu yuzden sebze ve patates havuç püresi yemıyoruz napcaz bakalım işimiz var işimiz...
canım vermeyi deniyorum aslında ama kesinlikle sade içmiyo dediğim gibi 3 aydır öle devam ettik günde bi iki öğün yerdi sadece..şimdi ise ek gıda alıyor ve bana kalırsa doyuyo çorbayı bi kase kadar içiyo 11:30 gibi sonra 14:30 da da yoğurt yiyo yine bi kase kadar..ikindi ve akşamları devam sütü deniyorum yok bisküvi de katıyorum 5 aylıktan itibaren dr tavsiyesiyle(bu arada formülünü bozmuyo merak etme dr a sorduk kalori kaybettiği için hareketliğinden dolayı bisküvü o kaybettiği kalorileri karşılar dedi sade verdiğinde ise o kalorileri mama karşılar ve daha zor kilo alır demişti bizim kilo sorunumuz olduğu için)ama ne sade ne de bisküviyle yemiyo dün mesela pirinç suyuyla yaptım mamasını biraz içti toplam 150 cc falan e bide çorbaya katıyorum 60cc ve de akşam muhallebisine 60 cc böyle işte napçam bilmiyorum..çorba ve tahıl karışımını çok güzel yiyor birer kase bitiriyo ama gel gelelim şu devam sütüne..bıktım artık yapıp dökmekten parasını geçtim resmen eziyet yaa saat 15:00 den sonra 22:00 ye kadar yemiyo hiç bazen aç kalmasın die mamayı yemediğinde kalan çorbayı veya sebze püreleri falan veriyorum napim ozaman da iştahla yiyor..iştahsız değil yani tepkisi mamaya..