- 12 Temmuz 2015
- 2
- 0
- 29
- Konu Sahibi zeynep1irem
hepinizin bildiği gibi liseye geçerken bir sınava tabii tutuluyoruz seneden seneye sınavın adı değişsede sistem değişmiyor bu senede teog sınavına girdik. Bursa da ki özel okullanrdan bazıları babamın işindeki yüksek mevkiisi sayesinde indirim yapıyo ancak bu indirimi sadece belirli bi kurum yapıyo ne yazık ki de. Ve ben bu okullara gitmek istemiyorum okulların eğitim anlayışı biraz farklı çünkü .Ailem liseye geçerken ki bu sınavda yüksek puan alırsam istediğim liseye gidebilceğimi aksi taktirde bu kurumların lisesine kayıt ettirceklerini söylediler bende kabul ettim. Tüm sene boyunca canla başla çalışıp türkiyede yüzde ikilik dilime girdim ve hedeflediğim liselerin çok üstünde olan liselere giriş şansı yakaladım ancak şansa bakın kii ailem beni o istemediğim lisenin fen bölümüne yazdırmayı planlıyor ya bana lütfen yardım edin cidden çok kötü ve değersiz hissediyorum hiç umursamıyolar gibi sormadan bana istedikleri gibi karar veriyolar 4 sene de az değil hayatımın en güzel senelerini istemediğim bi yerde geçirmek istemiyorum doğrusu .Ama ailemle ne zaman konuşmaya çalışsam hep başlarından savıp beni bide üste çıkıp sinirle yanlarından gönderiyolar bu durum aile ilişkilerimizi de zedeliyor birbirimiden kopuyoruz ister istemez onlarla nasıl konuşup ikna edebilirim fikir verebilir misiniz??