Benim yaklasik 15 yasindan beri sivilce sorunum var suan 21 yasindayim .sadece yuzumde degil vucudumun her yerinde ozellikle sirtimin her yeri leke olmus durumda defalarca cildiyeye gitttim fakat hic birinden olumlu sonuc alamadim yuzumde cok sayidia leke var gercekten cok iyi bir cildiyeciye gitmek istiyorum yardimci olabilirseniz cok sevinirim
genelde sabun krem ve antibiyotik tedavisine başlanır sonuç vermezse hormon tahlili yapılıp zoretanin yada roavccont tedavisine başlanır 7 ay devam edliyo ama beni geçirmrdi hala iz ve kanlı sivilcelerim var kesin bi çözüm varsa banada lazım
genelde sabun krem ve antibiyotik tedavisine başlanır sonuç vermezse hormon tahlili yapılıp zoretanin yada roavccont tedavisine başlanır 7 ay devam edliyo ama beni geçirmrdi hala iz ve kanlı sivilcelerim var kesin bi çözüm varsa banada lazım
Aynen dedigin gibi ama hic biri bir ise yaramadi sivilcelerim cok iltihapli,kanlida degil hic dokunmadigim taktirde bile iz kaliyor moralim cok bozuk istedigim hic birseyi giyemiyorum tatilde sorun sorun yasiyorum.birkac doktorunda muayehanesinin fiyatlarini sordum fiyatlar cok uçuk ama son care gidicem gibi gorunuyor.