• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık yardımcı olun lütfen beta değeri 😔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kimi doktor pıhtılaşma dedi kimisi eşinden ayrılmış dedi herkes Bi sebep saydı ama tabiki kahretsin ki doktor ihmali var kan pıhtılaşma değerim hamileyken çok yükselmiş eski değerlerime baktım neredeyse sınırda ama bana doktor bununla ilgili hiçbişey dememişti patoloji sonucunda kordonun 3 yerinde pıhtı görüldü kordonu tıkanmış buda eşinden ayrılmasına sebep olmuş 😔

İlk gebelik miydi? Benim de ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı Tabi hafta olarak sizinkinden çok küçüktü Pıhtı atmıştır denildi Sonraki gebelikte kan sulandırıcı iğne ve ilaç kullandım 9 ay boyunca

Rabbim
Merhaba. Hikayem okadar uzun ki anlatıp başınızı şişirmekte istemem canınızı sıkmak da. Çok istiyordum Bi kızım olsun bana benzesin yaşayamadığım çocukluğumu ona yaşatayım oldu da rabbim nasip etmişti ama... 9 aylık olmuştuk doğumuma 1 hafta kala bir gece sancıyla hastaneye gittim bebeğimi kucagıma almayı beklerken kalbinin durduğunu öğrendim normal doğum yaptım 3 ay oldu Allah kimseyi evladıyla sınamasın... Tekrar Bi bebeğim olsun istiyorum acele ediyorsun demeyin lütfen 9 ay bekledim eşim avcum kucagım bomboş kaldı bu acı sürekli tazeleniypr.. 15 gün önce doktor kontrolum vardı kan değerlerime baktı beta da istemişti beta değerim<5 bu şekilde yazıyordu biraz araştırma yaptım şüpheli diyenler de var negatif diyenler de adetime 3 gün var bilgisi olan yardım edebilir mi çok ihtiyacım var güzel haberler almaya 😔😔😔
Öncelikle basın sağolsun rabbim sabır versin üzülme sakin inşallah bu kez sağ salim alırsın kucağına bebeğini hcg 5 hamilelik var demek hatta 0.2 haftalik anlamina geliyor ayrica benim kuzenim 3 kez tam gununde 9 aylik dogum yapti ve sadece 2 gun yasadilar 3 nude topraga verdi 2 kiz bi erkek ayakta duracak ne hali vardi nede tekrar hamile kalip.ayni acıyı çekecek gücü ama yine toparlandı çünkü eyer o bebeklerden birinin dahi bu dünyada yiyecek ekmeyi içecek suyu olsaydi rabbim izin verseydi yaşamasına buna hiç bir güç mani olamazdi takdiri ilahi dedi ve tekrar rabbim nasip etti hamile kaldi ve bukez ikizdi bebekleri ve sağ salim bu kez aldı kucağına ikizlerini ve 2 yıl sonra tekrar hamile kaldı bi kızı daha oldu maşallah şuan 3 çocuğu var rabbim sanada nasip etsin sakin üzülme inşallah en kısa zamanda ve en önemli rabbim izin verdiğinde nasip ettiginde alırsın kucağına genişini

Merhaba. Hikayem okadar uzun ki anlatıp başınızı şişirmekte istemem canınızı sıkmak da. Çok istiyordum Bi kızım olsun bana benzesin yaşayamadığım çocukluğumu ona yaşatayım oldu da rabbim nasip etmişti ama... 9 aylık olmuştuk doğumuma 1 hafta kala bir gece sancıyla hastaneye gittim bebeğimi kucagıma almayı beklerken kalbinin durduğunu öğrendim normal doğum yaptım 3 ay oldu Allah kimseyi evladıyla sınamasın... Tekrar Bi bebeğim olsun istiyorum acele ediyorsun demeyin lütfen 9 ay bekledim eşim avcum kucagım bomboş kaldı bu acı sürekli tazeleniypr.. 15 gün önce doktor kontrolum vardı kan değerlerime baktı beta da istemişti beta değerim<5 bu şekilde yazıyordu biraz araştırma yaptım şüpheli diyenler de var negatif diyenler de adetime 3 gün var bilgisi olan yardım edebilir mi çok ihtiyacım var güzel haberler almaya 😔😔😔

Back