• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık yardımcı olun lütfen beta değeri 😔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Syhppty

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2019
26
4
6
25
Merhaba. Hikayem okadar uzun ki anlatıp başınızı şişirmekte istemem canınızı sıkmak da. Çok istiyordum Bi kızım olsun bana benzesin yaşayamadığım çocukluğumu ona yaşatayım oldu da rabbim nasip etmişti ama... 9 aylık olmuştuk doğumuma 1 hafta kala bir gece sancıyla hastaneye gittim bebeğimi kucagıma almayı beklerken kalbinin durduğunu öğrendim normal doğum yaptım 3 ay oldu Allah kimseyi evladıyla sınamasın... Tekrar Bi bebeğim olsun istiyorum acele ediyorsun demeyin lütfen 9 ay bekledim eşim avcum kucagım bomboş kaldı bu acı sürekli tazeleniypr.. 15 gün önce doktor kontrolum vardı kan değerlerime baktı beta da istemişti beta değerim<5 bu şekilde yazıyordu biraz araştırma yaptım şüpheli diyenler de var negatif diyenler de adetime 3 gün var bilgisi olan yardım edebilir mi çok ihtiyacım var güzel haberler almaya 😔😔😔

Kızımın mezarı başında aglıyorum sürekli dayanılcak gibi değil biliyorum ölene dek bu acı benimle kızımdan kalan son şey allahtan gelen herşeye razıyım ama Bi evladım daha olsun cennetteki ablasını bilsin istiyorum okadar güzel bi kız çocuguydu ki rabbim tekrarını nasip etsin inşallah 😔😔

yaşadığıniz cok zordur Rabbim en kisa zamanda meleğinizi gonderip icinizi ferahlatsin inşallah 🙏 cok üzüldüm. değeriniz tam sınırda artabilir gibi iki gün sonra tekrar test yaptırın inşallah artar

Allah sabır versin size ne kadar zor bişey yasamissiniz Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız tekrar inşallah nedeni neymiş söylediler mi pihtilasma falan mı vardı sizde
Beta değeriniz için 3 gün varsa regle erken daha herkez de değişiyor kimseyle kendinizi kıyaslamayın bazılarının çok yüksek çıkıyor bazilarinin çok düşük çıkıp sonra yükseliyor umarım Allah gönlünüze gire verir

Kimi doktor pıhtılaşma dedi kimisi eşinden ayrılmış dedi herkes Bi sebep saydı ama tabiki kahretsin ki doktor ihmali var kan pıhtılaşma değerim hamileyken çok yükselmiş eski değerlerime baktım neredeyse sınırda ama bana doktor bununla ilgili hiçbişey dememişti patoloji sonucunda kordonun 3 yerinde pıhtı görüldü kordonu tıkanmış buda eşinden ayrılmasına sebep olmuş 😔

Yarın kontrolum var tekrar kan vericrm Bi umut diye hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizin tekrar aynı acıyı yaşamaktan çok korkuyorum o anlar aklıma geldikçe içim titriyor 😔

Yarın kontrolum var tekrar kan vericrm Bi umut diye hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizin tekrar aynı acıyı yaşamaktan çok korkuyorum o anlar aklıma geldikçe içim titriyor 😔
Lütfen imkanınız var ise perinatolog a gidin veya tüp bebek uzmanları ile iletişim halinde olun onlar bu tür kayiplarda daha bilinçli Allah birdaha yaşatmasın kötü düşünmeyin gerekli tedbirleri alırsanız saglikla kucağınıza alırsınız içiniz ferah tutun lütfen

3 aydır araştırıyorum deli gibi bakınıyorum sağa sola tabiki Allah ın takdiri ama doktor ihmali olması benim doktorlara olan tüm inancımı kırdı önüne geçilebilen bişey olmasına ragmen kızımı kaybettim hele ki doktorlar hemşirelerin ukala ukala tavırları biz bu tarz durumları yaşıyoruz üzülmen gereksiz demişti Bi hemşire kulağımda çınlıyor zaten perişan olmuşum kim sorumluysa hakkımı helal etmiyorum kızımı aldılar benden elimden artık bişey gelmiyor tek isteğim Bi daha aynı durumu yaşamamak Allahın izniyle 😔 daha önceki negatif değerleri 2 çıkıyordu en fazla bu 5 çıkınca umutlandım

3 aydır araştırıyorum deli gibi bakınıyorum sağa sola tabiki Allah ın takdiri ama doktor ihmali olması benim doktorlara olan tüm inancımı kırdı önüne geçilebilen bişey olmasına ragmen kızımı kaybettim hele ki doktorlar hemşirelerin ukala ukala tavırları biz bu tarz durumları yaşıyoruz üzülmen gereksiz demişti Bi hemşire kulağımda çınlıyor zaten perişan olmuşum kim sorumluysa hakkımı helal etmiyorum kızımı aldılar benden elimden artık bişey gelmiyor tek isteğim Bi daha aynı durumu yaşamamak Allahın izniyle 😔 daha önceki negatif değerleri 2 çıkıyordu en fazla bu 5 çıkınca umutlandım
Bu tarz durumları yaşıyoruz ne demek ya terbiyesiz kendi kızı yaşasın bakalım bu tarz durumları gereksiz mi deil mi acaba duygusuz salak insanlar
Lütfen kendini daha fazla mahvetme en iyi doktoru bul git perinatolog olsun imkanın var isedoktorun

Merhaba. Hikayem okadar uzun ki anlatıp başınızı şişirmekte istemem canınızı sıkmak da. Çok istiyordum Bi kızım olsun bana benzesin yaşayamadığım çocukluğumu ona yaşatayım oldu da rabbim nasip etmişti ama... 9 aylık olmuştuk doğumuma 1 hafta kala bir gece sancıyla hastaneye gittim bebeğimi kucagıma almayı beklerken kalbinin durduğunu öğrendim normal doğum yaptım 3 ay oldu Allah kimseyi evladıyla sınamasın... Tekrar Bi bebeğim olsun istiyorum acele ediyorsun demeyin lütfen 9 ay bekledim eşim avcum kucagım bomboş kaldı bu acı sürekli tazeleniypr.. 15 gün önce doktor kontrolum vardı kan değerlerime baktı beta da istemişti beta değerim<5 bu şekilde yazıyordu biraz araştırma yaptım şüpheli diyenler de var negatif diyenler de adetime 3 gün var bilgisi olan yardım edebilir mi çok ihtiyacım var güzel haberler almaya 😔😔😔
Ilk önce Rabbim sabır versin evlat acısı zor ınsallah en kısa zamanda acını hafifletecek güzel haberi alırsın

Başınız sağolsun😔 Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşAllah..

Cok geçmiş olsun insallah hersey bundan sonra istediğiniz gibi olur
Bebeğinizle insallah cennete buluşursunuz

Kızımın mezarı başında aglıyorum sürekli dayanılcak gibi değil biliyorum ölene dek bu acı benimle kızımdan kalan son şey allahtan gelen herşeye razıyım ama Bi evladım daha olsun cennetteki ablasını bilsin istiyorum okadar güzel bi kız çocuguydu ki rabbim tekrarını nasip etsin inşallah 😔😔
Benim anneannem bir gunde 3 çocuğunu mantar zehirlenmesinden kaybetmiş
Köy yeri fakirlik hastaneye bile gidemeden ölmüş çocuklari sonra annem doğmuş Allah size de sabir versin

Sonucunda değer yazmıyor canım 5ten küçük yani negatif çıkmış demek. Çok zor şeyler yaşamışsın ama yine kalırsın sağ salim sabır diliyorum sana

rabbim sevindirsin kucagını çifter çifter bebeklerle doldursun
onun yoklugunu unutasın canım ,

inşallah değerin yükselmiştir , bizede haber ver olur mu
Doktorum adetin geçerse test. Yapalım üzülmeni istemiyorum boşu boşuna umut bağlamayalım dedi öyle yapcaz 😔

Back