Yardimci olun acilllll

Kızlar adete yakın akıntısı olanlar varmı yoksa hamilelik mi oluyor adet mi
akıntı cok cesıtlı sebeplerı de oyle. Egzersiz yapınca gelır hamıleyken gelır enfeksıyonla gelır uyarılma sonrSı gelır
Gelır de gelır kuru gunler olarak adlandırılır ama degsıyo ama krem seklınde olanı hamılelıkle bagdastırırlar hep.

Adete yakin genelde adet belirtisi oluyor akıntı ama hiç belli olmaz ben çok denedim bazem hiç akıntım olmadi bazen çok oldu ama sonunda hep adet oldum.akintiya çok takılmayın derim

Benim adete bikaç gün kala %90 beyaz kıvamlı kokusuz akıntım olur ve sancım bile olmasa adet olacağımı oradan anlarım.
Ama sizde normalde olmayan bir akıntı ise hamile olabilirsiniz. Çünkü gebeliklerde normalde olmayan akıntı türleri olurmuş diye çok duydum. Umarım güzel haberinizi belirtilerinizle birlikte buraya yazarsınız

Kaç gündür yoktu işte şimdi köyü sarı kotu kokulu geliyor

Kaç gün yoktu işte bu iki gündür çoğaldı kötü kokulu koyu sarı geliyo kaşık ağrım oluyo

Böyle olmuyordu iste

Canım benim de adetim bir gün geçti Bugün yeşil akıntım geldi progestan fitilden kaynaklı galiba test yaptım ama bilmiyorum pozitif mi değil mi? Pozitifse bende de aynı akıntı var? İnş. Pozitiftir dua edin bana 3 yıldan sonra ilk defa testte iki çizgiyi gördüm belki de değildir ama bende de var yarın belli olur haber ederim sana da

Eklentiler

• AA2B037B-9AB4-494F-84D1-6E9E471336A5.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 39
Böyle olmuyordu iste
Hamileliklerde de enfeksiyon oluyor, kötü koku sarı akıntı da gelebiliyor. Kötü koku pek olmasa da sarı akıntıyı çok duydum, Sen hamileysende değilsende önce kan ver onun teşisini yap sonra doktora git ilaç versin, geciktirme.

Testiniz gayet pozitif, hayırlı olsun inşallah

İnş. Ya heyecandan kalbim duracak Allah razı olsun darısı size inş. Dualarım sizinle Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Amin canım inşallah bizede nasip olur.
3 yıldan sonra nasıl başardın canım,ilaç fln kullandın mı? benimde 3 yıla yaklaştı olmuyor. Hemde hiç bir sorun yok, adetlerimde tam günümde oluyor ama gebelik hiç olmadı

Testiniz gayet pozitif, hayırlı olsun inşallah
İnş. Ya heyecandan kalbim duracak Allah razı olsun darısı size inş. Dualarım sizinle Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
ben hemşireyim ve çocuk hemşiresi hem de bebeklere bakıyorum hep iç çekiyordum ısrar etmeme rağmen beni o bölümden almadılar. İki kere klomen kullandım kist oldu. Bir kere aşılama yaptım gene olmadı. Covid çıktı ara verdim yoğun çalışıyorum diye korktum bu şartlarda iznim bile yoktu. Tam tüp bebeğe karar verdim geçen ay sonra sürece baktım işime baktım doktora gittim klomen ve gonal f ile yaklaşık 15 gün uğraştık. Git gel yaptık sürekli tabi o süreçte arkadaşlar hep pozitif aralıksız bir haftadır iki haftadır hastaneye 3 gün evde dinlenmeyle gittim. Ama doktorum rahmime iyice baktı progestan verdi. İki ovitrelle yaptırdı. Yavaş olsun ama kesin olsun dedi. Eşimle iğneden sonra 36. Saatte beraberlik oldu sabah oldu bir saat sonra işe gittim. Tabi o hafta üç gün üst üste beraberlik oldu.O derece dinlenemedim bile. En son geçen hafta aman bu da olmadı bence dedim saldım kendimi hatta birkaç ay ara verecektim. Korona yüzünden. Tesadüf bir gün geçti yaptım öyle çıktı ben ve eşim şoktayız hala zor bir süreç belki kan da negatiftir ama iki çizgiyi görmek bile benim için çok güzel bir haber. Rabbim kimseyi o acıyla sınamasın.

Günün geçmiş canım, çatlama iğnesinin etkisi olma ihtimali yok çünkü testin çok net.
Kanda beta kaç çıkacak sen onu düşün negatif çıkmayacağını bil bugün huzurlu uyu.
Allahım kucağına sağlıcakla almayı nasip etsin başak burcu bir bebeğin olacak annesi

Öncelikle hayırlı olsun gebeliğiniz çok sevindim
Umarım bende yaşayabilirim bir sorum var kızlar yardımcı olan olursa çok sevinirim çok sıkıntı yaptım.23 yaşındayım 2 yıldır HPV Pozitifim son smearım sonucu endoservikal hücre görüldü çıktı.Bir önceki smearım ise düşük dereceli servikal intraepitelyal lezyon Çıkmıştı.İlk regl olduğumdan beri düzensizlik yaşıyorum.Sadece 1 gün regl görüyorum sabah olup akşam bitiyor ve polikistik over olduğumu söylediler.Hormon testi yaptırdım sonuçlarım şu şekilde çıktı
Dehidroepiandrosteron sulfat 252
Total testesteron=0.43
Beta-hCG (Total hCG)=0.5
Prolaktin=20.4
Progesteron=0.17
FSH=7.55
LH=10.9
Serbest T4=15.3
TSH=0.66
Doktorum hormonlarımın da bozuk olduğunu ve kısırlık riskim olduğunu belirtti.Cyclo progynova isimli ilacı verdi kullanmam için sizce endişelenmeliliyim yardımcı olursanız çok sevinirim.
Teşekkürler

İnş. Canım inş. Bol bol dua ederim size sevincime ortak oldunuz. Rabbim size de nasip etsin en kısa zamandaarkadaşlarıma ettiğim dualarım tutar kendime pek faydam olmasa da sizin de olacak Allah ın izniyle

Allah razı olsun. Değerler adetli olmanla ve normal zamanda alınmayla değişiyor ben pek anlamam ama hormonlardan kaynaklı kısırlıksa tedaviden sonra düzelir içiniz rahat olsun. En azından sebebi bilinen infertilite bizim sebepsiz olduğu için anlaşılmıyor.

İnş. Canım inş. Bol bol dua ederim size sevincime ortak oldunuz. Rabbim size de nasip etsin en kısa zamandaarkadaşlarıma ettiğim dualarım tutar kendime pek faydam olmasa da sizin de olacak Allah ın izniyle
Allah razı olsun canım Allahım dualarını kabul eylesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…