Yardımcı olmak istedim :)

ayden

Guru
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2007
515
3
Arkadaşlar merhaba ben 7 yaşında bir kız evlat annesiyim. son 1 yıla kadar 2. bebeği düşünmedik, kızım daha ilk ayında olunca bu da hemen olur sandık.
Neyse geçen sene başladık çalışmalara mart ayında. mayısta hamile kaldım boş gebelikti düşük yaptım. sonra 3 ay korunduk, 3 ay daha geçti ve sonuçat 6 ay sonra ben aralıkta tekrar hamile kaldım o bebeğimde 9 haftalık iken kalbi durdu, bu yıl şubat ayında yine kürtaj oldum.
Tekrar 3 ay korunduk, bu sefer hemen o ay yani bu mayıs ayında son adetimi görerek hamile kaldım. şu an 5 haftalık hamileyim. Alllahtan hayırlısı, dualarım, kalbim hep bebeğimle. tabiki ne olur bilememem, hayırlısı, ne gelirse Allah'tan...........
bu uzun anlatımımdan sonra sizlere tavsiyelerim şunlar olacak...

1. kesinlikle bir annede her gebeliğin belirtisi farklı oluyor, ben bu soruyu çok sordum, kimse cevap vermemişti, ben yazıyorum.
2. ne zaman ki olmazsa ne yapacam korkularım bitti o ay hamile oldum. bunu nasıl yaptım? dedim ki bu ay da olmazsa üzülürüm, ağlarım, haykırırım. asla üzülmem, napiim olmazsa olmaz demedim. çünkü bu kendini kandırmak oluyor, beyin buna inanmıyor. korkunun enerjisi daha yüksektir ve siz bişeyden korktukça ( ya olmazsa ), o sizin başınıza gelir.

bana sorularınız olursa cevaplarım, sevgiler...

peki cnm mesela bu ay ben adetim gelecek diye şartlandırıyorum kendimi meğerse bir yandan da çocuk için çalışmalar yapıyoruz. şimdi beyin inanmıyo da olabilir biliyorum ama bundan başka da kendimi kandıramıyorum. nasıl olacak anlamadım..

şimdi bizler bebği çok istiyoruz.zaten bişeyin olması için onu istemek önemli. ama bu arada ya olmazsa diye yumurtlama tarihinden itibaren bir korku oluyor içimizde. yani bu korku bebeği çok istediğimiz için oluyor bir bakıma.
bu sefer enerjin o korku üzerinde yoğunlaşıyor ve stres, hormonları etkiliyor, olmuyor.
yapacağımız şey bebeği istemek, gereken şeyleri yapmak. ya adet olursam, bu ay da olmazsa korkusu yaşamamk. kendimizi rahatlatmak, bu ay da olmayabilir diye. olmazsa diğer ay olur diye. günleri saymamalı, ikide bir adet gününü düşünmemeli, düşündüğü olursa kendini rahatlatmalı. rahat olmak, enerjinizin korkuya yönelmesini engeller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…