- 5 Ağustos 2017
- 52
- 32
-
- Konu Sahibi Kahvesizolmaz
6 ay garanti verdiler, tekrar geliriz diye. Fakat kesin çözümü olmayan bir ilaçlama daha istemiyorum. malum bebekle evden çıkmak sonra o evi temizlemek zor iş.İlaçlama yapan firma bu duruma ne diyor ?
6 ay garanti verdiler, tekrar geliriz diye. Fakat kesin çözümü olmayan bir ilaçlama daha istemiyorum. malum bebekle evden çıkmak sonra o evi temizlemek zor iş.
bir arkadasim.ilaclama sirketinde calisiyor bir parmak ilac heri kalani su derdi hep. kendiniz ilac alin ve ilaclayin. en temizi.6 ay garanti verdiler, tekrar geliriz diye. Fakat kesin çözümü olmayan bir ilaçlama daha istemiyorum. malum bebekle evden çıkmak sonra o evi temizlemek zor iş.
Nereden alabilirim peki hiç bir fikrim Yok bir arkadasim.ilaclama sirketinde calisiyor bir parmak ilac heri kalani su derdi hep. kendiniz ilac alin ve ilaclayin. en temizi.
Gittiğimiz yazlıktan geldiğini düşünüyorum. Çünkü orada vardı.Bahçe mi var ordan geliyorsa bahçeyi belediyeye ilaçlatın
Onların ki ticari olmadığıiçin etkili oluyor
Kaynak yoksa pireler evde uzun süre yaşayamaz eminmisiniz sizin mahalleden falan olmadığına öyle 1 tane gelmesiyle olmaz yaniGittiğimiz yazlıktan geldiğini düşünüyorum. Çünkü orada vardı.
tarim ilaci satan yerlerden. gidin evde pire var ona gore bir ilac istiyorum diyin. maske eldiven falan da alin. bir de en az 2 gun uzak durun evden bebeginizi ozellijle uzak tutun. faydasini goreceksiniz. ozaman da bana bir hayir duasi edersiniz insallah. :)Nereden alabilirim peki hiç bir fikrim Yok
bizde de aynı sorun vardı hatta kömürlükten dolayı 2 gündür yine var bütün halıları çırp örtüleri de yıka evi iyice süpür domestos ile silin. Allah ın izni ile gidiyor. Rabbim yardımcımız olsun gerçekten çok sıkıntılı durumMerhaba arkadaşlar, hemen konuya giriyorum 6 aylık bir bebeğim var ve evimde pire sorunu var, ilaçlattık bir hafta oldu fakat hala görüyorum kendilerini... paramızın boşa gitmesine mi yanayım yoksa evi terketmek isteyecek kadar nefret ettiğim pirelerin evde fink atmasına mı ?! Allah rızası için bana kesin çözümlü şeyler önerir misiniz