Yardımcı olana hayır duası edilir :(

Kahvesizolmaz

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2017
52
32
Merhaba arkadaşlar, hemen konuya giriyorum 6 aylık bir bebeğim var ve evimde pire sorunu var, ilaçlattık bir hafta oldu fakat hala görüyorum kendilerini... paramızın boşa gitmesine mi yanayım yoksa evi terketmek isteyecek kadar nefret ettiğim pirelerin evde fink atmasına mı ?! Allah rızası için bana kesin çözümlü şeyler önerir misiniz

Pireler bitmiyorsa yakinlarda onun bir kaynagi vardir komurluk bodrum vs gibi. Asil oralari ilaclatmalisiniz.

Nereden alabilirim peki hiç bir fikrim Yok ‍
tarim ilaci satan yerlerden. gidin evde pire var ona gore bir ilac istiyorum diyin. maske eldiven falan da alin. bir de en az 2 gun uzak durun evden bebeginizi ozellijle uzak tutun. faydasini goreceksiniz. ozaman da bana bir hayir duasi edersiniz insallah. :)

Kaynağıni bulup yok etmeden kurtulamazsınız maalesef . Güvenin çeşidini bilip ona göre ilaçlanması gerekiyor . İlaçlamaya gelenler bir şey dediler mi ?

Merhaba ,
Kesinlikle tavsiyem firmasıdır.Tek seferde kesin sonuç alacagına emin olabilirsin.Önceleri bir çok ilaçlama firmasına uygulama yaptırdım ancak sonu hüsran oldu ne kadar sıkıcı bir durum oldugunu biliyorum.Ancak artık içim çok rahat bu firmayla tanıstım , aynı zamanda firma dezenfeksiyon işlemi de yapmakta onun içinde ayrıca çagıracagım. İlaçlama sonrası bu işlemi yapan ayrıca tek firma yani kısacası firması derdine derman olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
bizde de aynı sorun vardı hatta kömürlükten dolayı 2 gündür yine var bütün halıları çırp örtüleri de yıka evi iyice süpür domestos ile silin. Allah ın izni ile gidiyor. Rabbim yardımcımız olsun gerçekten çok sıkıntılı durum

Keçiye , koyuna atılan pire ilacından ziyaretçiye sorun eger bebege zararı yok ise ondam atın bnm kayınbabamgil köyde mala yapıyor köy evined eyapıyorlar ama malın oldugu sadece kayınbabamın kaldıgı yere yapılıyor

Size çok iyi bir markanın adını vereceğim kendimde hamam böceği ve karıncalardan çok çekmiştim hiçbir ilaç fayda vermemişti bu ilaç harika tek seferde kurtuldum
Ayrıca küçük oğlum olduğu için zararsız doğa dostu bir ilaç.. pire için olanda vardır eminimki bi bakın siteye.. özelden yazayım reklam olmasın..

Bizim sitemizde vardı gümüş böceği ve çok çabuk ürüyordu.
Jel ilaçlama uygulandığı günden bugüne 1 tane kalmadı.
Ne yöntem yapıldı size bilmiyorum ama 3 gün silmek ve daha sonrasında ise yer temizliğinde deterjan kullanımı 1 ay yasaktı, jelin yuvalara etki etmesi için.
Sirke kullandık temizlikte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…