Yardımcı olacak biri yokmu?

Yesilgozlukumral

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
5
0
27
Simdi öncelikle partnerimle korunmasiz iliski sonrasinda ertesi gun hapi aldim ardindan 1 hafta gecti ve yumurtlama gunumdu tekrar iliskiye girdik ve tekrar ertesi gun hapi almak zorunda kaldim devaminda mantar enfeksiyonuna yakalandim. Doktora gittim 2 fitil ve 1 krem verdi fitiller bitti kremi hala kullaniyorum. Birde GYNELLE draje diye bir dogum kontrol hapi verdi onuda kullanmaya baslayali 3 gun falan oluyor. Tabi o sirada benim vajinamda bi et parcasi vardi kucuktu ben onu mantardan oldu zannediyodum sonra gececek diye bekliyodum ama onun boyu uzamis ve cevrede de kucuk kucuk etler var ayni et beni gibi ama yuvarlak degil ince uzun etler. Yani ben hic bisey bilmiyorum bu konuda ve cok endiseleniyorum. Sunuda belirteyim ben mantar olduktan sonra birdaha iliskiye girmedik. Bu etler neden cikiyor peki? Ve hpv virusu falan diyolar korkuyorum?

Güzel güzel virüs kapmışsın, iş işten geçmeden tekrar doktora görün. Gerekli testleri yapıp, sorunun cevabını verecektir

Ama neden bu virusu kaptim iliskiye girmedik ki sonra hic 10 aralikta girdik mantar enfeksiyonu oldu sonra. Birdaha girmedik iyilesmemi bekledik. Ama simdide bu etler cikti basima bu Gynelle hapi yaparmi? Virus nerden cikiyor anlamiyorum korkuyorum da hic basima gelmedi bunlar hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…