merhaba.bende kadınlar kulübünün sayfasında multimini şuruplarının reklamını gördüm.bir kadın sitesinde paylaşıldığına göre iyidir heralde bir sürü anne var burada sonuçta.ama kullanmadığım için birşey diyemem şu an canım.belki ilerleyen günlerde benim çocuk için vitamin kullanacağım ama araştıracağım mutlaka.
evet bahsettiğiniz ürünün reklamlarını bende gördüm sitede ve hemen baktım.kaliteli bir vitamin şurubuna benziyor.doktorların tavsiye ettiği bir ürünmüş ama sizin çocuğunuzun bünyesine uygun mu tabi ona yine doktor karar verir.
Bu konunun reklam amaçlı açıldığını ve yazanların aynı kişi olduğunu bildiren üyemiz dikkatiniz ve bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederiz.
Annelerimiz bebeklerinin sağlığına önem veriyor, bu önemi fark eden reklamcılar bir değil iki değil 15' e yakın üyelik almış, burada bebeklerin sağlığı söz konusu reklamcılar, altı üstü vitamin demeyin, biraz duyarlı olun duyarlı...
Kullanıcı adının altında reklam amaçlı üyelik yazan ve toplam 15 üyeliği olan sahtekarın önerdiği ürüne asla itibar göstermeyin. Bu sitede bu ürünün reklamı direk asla yapılmamıştır !