Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yardımcı Olabilmek belkide

• Konu Sahibi Konu Sahibi the_vermidon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
T

the_vermidon

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar buraya bi arkadaşım tavsiyesi üzerine girdim böyle bi sitenin varlığından haberdar değildim.özellikle saç dökülmesine girmemi istedi ve oradaki msjları okumaya başladım.
saç dökülmesi gerçekten ciddi bi hastalık ve tedavi ile çözümlenemeyen sonuçlarda elde edilebiliyor.size burdan yazmak istediklerim şunlar,

tedavi sürecince öncelikle kendinizde biten psikoloji durumunu maksimum derecede yüksek tutmalısınız.bunu ben yapamıyorum diyorsanız şöyle düşünün sizden kötüleride var.siz şuan o durumda olabilirdiniz.kendinize hafifletici sebepler bulun tedavi süresince.
arkadaşlar bide gerçekten içeriği ve iyileştirici özelliği kanıtlanmamış ilaçlar kullanıyorsunuz burada gördüğüm kadarıyla bide bu yanılgıyı düşmeyin çogu ilaç kimine faydalı kimine zararlıdır. Örneğin benim anneme ağrı kesici bi ilaç adını vermek istemiyorum öldürüyordu vücüdü sistemi kaldırmadı,bunun gibi sizde bence dikkatli ve tıp olarak kanıtlanmış bişeyler deneyin derim.

sağlık da psikoloji, çevre,ortam çok önemlidir arkadaşlar. mutlaka sizin yanınızda birileri vardır olmasaydı tek olsaydınız.ve şuda bi gerçek Allah (cc)bizi bu hastalığın tedavisi için yanımızda sizlerde Allah(cc)'dan yardım isteyin.

arkadaşlar hayatta hep bişeylerin peşinden koşuyoruz hep daha iyiye hep daha başarılı olmaya,sağlık da bizim için hastalıkda,önemliolan bunu en iyi teşhisi yaparak ve dua ederek aşmak

hepinize geçmiş olsun dileklerimle ;

burdaki tüm kadınlar kulubu saç sorunu yaşayan arkadaşlarıma istanbul-izmir-ve diğer şehirlerdeki en iyi dermotolog araştırmasını yaptıracagım.

Yüce RABBİM bizleri duysun

Genetik ( irsi) dediğimiz saç dökülmesinde; testeron hormonunun 5-alfa redüktoz enzimi yardımıyla de-hidrotestesterona( DHT ) dönüşerek saç köklerine tutunması sonucu saç köklerinin beslenmesini engellenir. Beslenemeyen saç kökleri zayıflayarak saçların incelmesine, dökülmesine, en sonunda da saç köklerini yok ederek kelliğe neden olur.
Erkek ve bayanlarda Saç dökülmesi ve kelliğe neden olan enzimleri ortadan kaldıran African kigelia adlı bitkinin özünden oluşan KERAMINE H ıtalya’da üretilmekte olup tüm Avrupa ülkelerinde milyonlarca insan tarafından kullanılmaktadır. Avrupa Patentli KERAMINE H Serum ve Şampuan; kellikle savaşan devrim niteliğinde çok güçlü bir formüldür. ıçeriğinde ki doğal aktif bileşenlerin güçlü sinerjik etkisi ile genetik olarak saç dökülmesi yaşayanlarda, DHT oluşumuna neden olan 5-alfa-reduktöz enzimini inhibe eder ve saç kökünün, saç tellerinin zayıflamasına engel olarak, saç dökülmesini önler.

Stres ve tükenmişlik durumu; Deri hastalıkları ile stres ve ruhsal olaylar arsındaki ilişki öteden beri bilinir. Kişi psikolojik sıkıntılarını kişisel yâda ailesel sorunlarını bir dermatolojik problem halinde yansıtabilmektedir. Sevilen birinin ölümü, sevgiliden ayrılık, iş kaybı gibi akut, ciddi stres halleri, çarpıcı, hızlı, şiddetli saç dökülmelerine yol açabilir ve bu duruma stresle tetiklenen telojen effluvium denir. Stress yine salgılattığı adrenalin gibi hormonlar yolu ile damarlarda daralmaya yol açar ve saç köklerinde beslenmeyi bozar ve dökülmeye yol açar. keramıne h ampul içeriğindeki Ginkgo biloba ve Hot pepper bitki özleri sayesinde saç köklerinde kan dolaşımı sirkülâsyonunu uyararak saçın fizyolojik olarak canlanma ve büyümesini sağlar. Böylelikle stres nedeni ile beslenemeyen saç kökleri damarların genişlemesiyle beslenmeye başlar ve saç dökülmesi problemini ortadan kaldırmaya yardmıcı olur.

Sigara, içerdiği Nikotin ve karbon mono oksit gazı ile olumsuz etkileri olan bir faktördür. Nikotin damarları daraltırken, karbon mono oksit gazı kanda Oksijen taşınmasını bozarak hücre beslenmesini bozarlar. Yeterli besin ve oksijen alamayan saç köklerinin normal üretimlerini yapması zordur. keramıne h ampul içeriğindeki Ginkgo biloba ve Hot pepper bitki özleri sayesinde saç köklerinde kan dolaşımı sirkülâsyonunu uyararak, saç köklerine oksijen taşınımını sağlar. Böylelikle saçın fizyolojik olarak canlanmasını ve büyümesini sağlar.

Avrupa’ nın bağımsız laboratuarları RISERVıCE s.r.l – Scientific Service Dpt. ve RTC – Scientific Dpt. tarafından yapılmış klinik çalışmalarda saç dökülmesinde, sebum ve kepekte azalma ile ilgili klinik değerlendirmelerin temelinde, değerlendirilen testlerin % 80’i KERAMINE H ürünlerinin yeterli genel etkisinin onayladığını belirtmektedir.

Gür ve güzel Saçlara Kavuşmanız dileklerimle...

Keramine H nedir ?
Keramine H sentetik ilaç değildir. Avrupa birliği standartlarında, ıtalya tarafından
insanlığın hizmetine sunulmuş, doğal maddeler içeren saç dökülmesine karşı aktif bir karışımdır.

Keramine H saçımızı hangi açılardan etkiler ve etkisi ne sürede ortaya çıkar ?
Keramine H saç kılının saç kökünde (RADIX PILI’de) canlı hücrelerden oluşan ve keratinize olarak saça dönüşen gelişimi güçlendirir ve saçlara dolgunluk verme özelliğini ilk kullanımda gösterir.saçsız bölgelerde saçın geri kazanılmasına yardımcı olur.

Keramine H’in takdim şekli nasıldır ?
Erkek ve bayanlarda saçlardaki dökülmeye karşı güçlü etkisiyle Keramine H’ın ampul ve şampuanı birlikte takdim edilmektedir. Ampul içeriğindeki aktif maddenin etkisini güçlendiren ve olumlu etkinin erken ortaya çıkmasını sağlayan şampuanı, mükemmel kokusu ve kıvamı ile psikolojik yönden de mükemmel terapi destekçisi olmakta ve ampul içeriğinin saç köküne nüfuzunu temin etmektedir

ne kadar güzel bilgiler vermişsiniz tabi morelde emeğiniz için teşekkür ederim.
bende 1.5 yıldır çok yoğun dökülmeler yaşadım ama hep bir umut iyi olcak gececek birgün umuduyla yaşadım ve de halime hep daha kötü durumdaki hanımları göze alarak şükrettim.
saç dökülmesi gerçekten ciddiye anılacak bir rahatsızlık bu duruma psikolojik açıdan bakarsak hele.

Haklısınız yerden göge kadar hemde bir bayanda en olması gerekn saç olmadığı zaman o durumu düşünebiliyorum ama size bi hastamın örneğini de vermek isterim

kaza sonucu 2 ayağını kaybetmiş tekerlikli sandalyede duran evde ailesinden hor görülen bir genç kız ayaklarını kazanabilmek için okadar çok şey feda edebilirki .size anlatamam yürümenin pahasına herşeyimi veririm diyor.diyeceksiniz protez var ama bazen o da kullanamıya biliyor arkadaşlar.yani sizin yerinizde olmak isteyenler de var.düşünün evden çıkamıyorsunuz biri sizi biryere iterse ozman gidebiliyorsunuz.havayı güneşi istediğinz gibi alamıyorsunuz. Ama sizler öyle değilsiniz tutan ayaklarınız var gözen görleriniz evet saçlarınız dökülüyor ama bu hayatın sonu değil arkadaşlar inanın sadece.kendinizin moralini bozacak şeylerden kaçının.

kullanan varmı keramine h.... nasıl

kullanmadım ama kullanan gördüm.olumlusu da var olumsuzuda arkadaşlar.

the vermidon beni yanlış anlamayın ama keramine h yi niçin bize tavsiye ediyorsunuz

hayır tavsiye etmiyorum arkdaşlar kesinlikle böyle bişey yok.sadece her yazılan ilaçı bilip bilmeden sürmeyin die yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…