yardımcı olabilirmisiniz ?

havvamm

Agresif serseri bir beybiyim🐣😂
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2009
876
1.835
333
merhaba arkadaşlar :) ben daha önce internetten hiç alışveriş yapmadım. trendyoldan yapmayı planlıyorum ama dediğim gibi bu konularda pek bildim yok. sorularıma gelelim :)
1- kargo ücreti varmı ? varsa ne kadar ?
2- mesela bişi aldık olmadı, nasıl geri iade yapıyoruz ?
3- iade yaptık diyelm gelen 2. üründe gene kargo ödemesi falan oluyomu ?
bilgilendirirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürlerr :)

Değerli Üyemiz,

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz :) Kargo ücreti Türkiye'nin her yerine ağırlık, boyut ve mesafe fark etmeksizin 4.95 TL'dir. Sipariş ettiğiniz ürünlerden beden konusunda sıkıntı yaşadığınız veya beğenmediğiniz ürünleri KARŞI ÖDEMELİ yani kargo ücretini bizim ödeyeceğimiz şekilde bize iade edebilirsiniz, ürün bize ulaştıktan sonra gerekli kontroller yapılarak para iadeniz ve siparişiniz için ödediğiniz kargo ücreti de dahil olmak üzere tüm tutar kullanmış olduğunuz kredi kartınıza iade edilir. Ürünlerimiz stoklarla sınırlı oldüu için değişim yapamıyoruz dolayısıyla iade ettiğiniz ürün yerine yenisi gönderilmediği için herhangi bir kargo ücreti ödemiyorsunuz. Umarız aklınıza takılan sorular konusunda sizi aydınlatabilmişizdir, bunların dışında her türlü sorunuzu facebook hayran sayfamız üzerinden de bizi takip ederek direkt olarak bize iletebilirsiniz. Şimdiden keyifli alışverişler diliyoruz :)

saygılarımızla

trendyol.com Sosyal Medya Müşteri Hizmetleri

Değerli Üyemiz,

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz :) Kargo ücreti Türkiye'nin her yerine ağırlık, boyut ve mesafe fark etmeksizin 4.95 TL'dir. Sipariş ettiğiniz ürünlerden beden konusunda sıkıntı yaşadığınız veya beğenmediğiniz ürünleri KARŞI ÖDEMELİ yani kargo ücretini bizim ödeyeceğimiz şekilde bize iade edebilirsiniz, ürün bize ulaştıktan sonra gerekli kontroller yapılarak para iadeniz ve siparişiniz için ödediğiniz kargo ücreti de dahil olmak üzere tüm tutar kullanmış olduğunuz kredi kartınıza iade edilir. Ürünlerimiz stoklarla sınırlı oldüu için değişim yapamıyoruz dolayısıyla iade ettiğiniz ürün yerine yenisi gönderilmediği için herhangi bir kargo ücreti ödemiyorsunuz. Umarız aklınıza takılan sorular konusunda sizi aydınlatabilmişizdir, bunların dışında her türlü sorunuzu facebook hayran sayfamız üzerinden de bizi takip ederek direkt olarak bize iletebilirsiniz. Şimdiden keyifli alışverişler diliyoruz :)

saygılarımızla

trendyol.com Sosyal Medya Müşteri Hizmetleri

çok merak ediyorum hani kıyafetleri koyuyosunuz ya , her birinden kaçar tane koyuyosunuz. beğendiklerim hemen bitiyor çünkü. mesela 1 elbiseden stokta kaç tane var.. çok merak ediyorum cevap verirmisiniz

Değerli Üyemiz,

Ürünlerimiz oldukça çok miktarda olsa da, sizlerden gelen yoğun talep neticesinde hızla tükenebiliyor. Fakat, sizlerden gelen yoğun taleplerden ötürü kampanyalarımızı sık sık tekrarlıyoruz. Bir sonraki kampanyamızda beğendiğiniz ürünü tükenmeden almanızı dileriz. Keyifli alışverişler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…