Ben sana tek birşey tavsiye edeceğim, rahat ol ve sakın gün sayma. Madem herşey yolundaymış, madem adetin düzenli gevşe biraz. Çünkü adet düzeni çok önemli birçok şeyin göstergesi. Adet düzeni iyiyse birçok şey iyi demektir. Tabi bu ön muayene ile tespit edilemeyen sorunlar olabilir, eşinde sorun olabilir, sebepsiz interfertilite olabilir... Ama bunları değil çok çok daha yüksek olan iyi ihtimali düşün. Normal olma ihtimali kaç, çocuk sahibi olamam ihtimali kaç? Ben bir iki ay öyle çok istedim ki hamile kalmayı, bütün düzenim alt üst oldu, 15 yıldır 28 günde gelen adetim 33 günde geldi. Ki kontrole gitmiştim ben de senin gibi ve herşey normaldi. Sonra aklımı başımı aldım. Gün saymayı pozisyon ayarlamayı bıraktım, sadece zevk almak için cinsellik yaşadım. Sadece düzenli olmasına önem gösterdim ve bunu başardığım ilk ay hamile kaldım; şimdi 7 haftalık hamileyim.
Kesinlikle beyninde stres bitince geliyor bebek. Hani demişsin ya "yana yakıla bebek istiyorum" diye; işte öyle isteme. Sakin sakin, gülümseyerek ve içten içe iste.
Bir den son bir tavsiye, hamile kalana kadar sitenin gebelik bölümlerine pek girme. Çünkü insan etkileniyor, burada paylaşmak çok güzel ama her okuduğu sorunu, hastalığı insan kendinde arıyor ya da tersine güzel şeyleri duydukça benim neden olmuyor diye dertleniyor. En iyisi geçici bir süre diğer bölümlere takılmak.
Umarım tez zamanda alırsın mutlu haberi.