Yardımcı olabilirmisiniz??

SUTASAYRAN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
2.950
24
herkeze günaydın kızlarr
bileniniz vardır belki bende yana yakıla bebek sahibi olmak isteyenlerdenim
size bi sorum olucak geçen ay kadın doğumcuya gittim zaten evlendikten sonrada bi gidip kontrol olmak hep vardı aklımda gittim kontrolumu oldum ve bana yumurtalıkların çok iyi çalışıyo rahminde gayet güzel bi sorun yok dedi ayrıca kist var mı diyede baktı ve yok dedi şimdi sorum şu olucak bunlar dışında başka bi sorun çıkabilirmi ortaya gebe kalmamı önleyebilicek bi problem ultrasonda gözükmicek bişey olabilirmi
benim çok bi bilgim yok bu konularda sizin fikrinizi almak istedim
ve doktorum bana 12. 14. 16. günlerde ilişkide bulunmamı önerdi sizce bu tarihler doğru tarihlermi???
fikir verirseniz çok memnun olurum ehh nede olsa siz çok daha tecrübelisiniz benden:1hug:

Canım öncelikle Allah hayırlısını nasip etsin. Adetlerin düzenlimi ? 28 günde birse yumurtlamanda adetin başlangıcından 14.güne denk geliyor. Bu 13 veya 15de olabilir. Fazlada değişme olmaz. Doktorun dediği gibi adetin bittikten sonra en az 3 gün arayla fanfinifinfonunu yap kaydirigubbakcemile3 Eşinin en az 3 günde bir boşalmış olmalıki spermler herzaman taze kalabilsin ve buda hamile kalmanı kolaylaştırsın. ılk bebeğin olacağı için kız yada erkek farketmez senin için ama ben yinede öğrendiklerimi yazayım. Yumurtlama gününde ilişkiye girersen erkek olma ihtimali çok fazla, kız içinse adetten sonra sık sık ilişki yeterli.

teşekkür ederim tatlım verdiğin bilgiler için ben kız istiyorum ama nezaman ilişkiye girildiği etkiliyomu cinsiyetini??
adetlerim çok düzenlidir canım 28 29 en fazla oda 30 gün arayla adet olurum ben
şimdi adet bittikten sonra o tarihlerde 3 gün arayla mı ilişkide buluncam ben

Ben sana tek birşey tavsiye edeceğim, rahat ol ve sakın gün sayma. Madem herşey yolundaymış, madem adetin düzenli gevşe biraz. Çünkü adet düzeni çok önemli birçok şeyin göstergesi. Adet düzeni iyiyse birçok şey iyi demektir. Tabi bu ön muayene ile tespit edilemeyen sorunlar olabilir, eşinde sorun olabilir, sebepsiz interfertilite olabilir... Ama bunları değil çok çok daha yüksek olan iyi ihtimali düşün. Normal olma ihtimali kaç, çocuk sahibi olamam ihtimali kaç? Ben bir iki ay öyle çok istedim ki hamile kalmayı, bütün düzenim alt üst oldu, 15 yıldır 28 günde gelen adetim 33 günde geldi. Ki kontrole gitmiştim ben de senin gibi ve herşey normaldi. Sonra aklımı başımı aldım. Gün saymayı pozisyon ayarlamayı bıraktım, sadece zevk almak için cinsellik yaşadım. Sadece düzenli olmasına önem gösterdim ve bunu başardığım ilk ay hamile kaldım; şimdi 7 haftalık hamileyim.
Kesinlikle beyninde stres bitince geliyor bebek. Hani demişsin ya "yana yakıla bebek istiyorum" diye; işte öyle isteme. Sakin sakin, gülümseyerek ve içten içe iste.
Bir den son bir tavsiye, hamile kalana kadar sitenin gebelik bölümlerine pek girme. Çünkü insan etkileniyor, burada paylaşmak çok güzel ama her okuduğu sorunu, hastalığı insan kendinde arıyor ya da tersine güzel şeyleri duydukça benim neden olmuyor diye dertleniyor. En iyisi geçici bir süre diğer bölümlere takılmak.
Umarım tez zamanda alırsın mutlu haberi.

ahh canım benimmm
nede güzel anlatmışsın teşekkür ederim gerçekten çok haklısın inan sölediklerini uyguliycam artık sters yapmamaya özen göstericem iyi şeyler düşünücem belki benim meleğimde konuverir göbişime
tekrardan teşekkür edrim
RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bizde teyzeleri olarak duacınız kuşum:1hug:

Amin, çok sağol iyi dileklerin için. Çalışıyorsun anladığım kadarıyla, biraz temponu atırabilirsin mesela bu ara. Evde de bol bol film izle, kitap oku. Gez toz, şimdi hava da soğuk tam ev gezmesi mevsimi. İhmal ettiğin arkadaşlarını gör. Akşamları da yorgun argın eve gelir bebek mebek düşünmeden eşinle yakınlaşırsınız zaten. :))))
Neyse tekrar en kısa zamanda istediğine kavuşmanı diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…