Saç Rengi ve Saç Boyama Yardımcı olabilirim

yeldacim benim boyadan sonra eski sacimdan eser kalmiyo cok kuru elektriklenen bi sacim oluyo boyadan sonra ama hep ayni renkte SIKICI oluyo bu sorunlarla karsilasmamak icin neler önerirsin kivircikligi bile gidiyo cok kötü ya

merhaba ben saçıma 8 ay önce hint kınası yaktım 4 ay öncede üstüne patlıcan moruna boyadım.renk tuttu.4 aydır boyamıyorum şimdi akmış kızıl saçımın rengi.tenim beyaza yakın kumral gözlerim koyu kahve hangi renge boyamalıyım saçımı ? çikolata karamel benım saçıma tutmazmı?artık karamel yada kahve tonları istiyorum yada kestane şekeri..çok kararsızım kızlar yardımınızı bekliyorum

merhaba yeldacım, bu konuyu açtığın için teşekkür ederim öncelikle. benim saçlarımda koyu çikolata kahve var. ama epey aktı ve açıldı. diplerimde 4-5 cm. çıktı. şimdi kızıl yapmak istiyorum saçlarımı sence direk uygulasam saçıma tutarmı. yoksa dipler ayrı uçlar ayrı renkmi olur. açtırmak istemiyorum saçlarımı. sadece boya olan yerlere önce sarı boya uygulasam olurmu.

ya yeldacım saol böyle bir konu açtığın için bu konularda bilgili insanlardan birşeyler öğrenmek çok ii oluyor benimde bir sorum olacak cevaplarsan çok sevinirim benim saçlarım koyu kumlar uçlarda röflem var ama baya uçlarda saçım belimde röflede 20cm falan vardır ben saçlarımı iki hafta önce lorealin koyu sarısına boyadım ama kızılımsı gibi oldu ve röflemi kapatmadı sık sık yıkıyorum ama açıldıkça kızıllaşıyor sence ne yapmalıyım küllü kumralamı açık küllü kumrala mı boyayım şimdiden teşekkür

Merhaba ben bu saçın aynı rengini istiyorum
Kuaförüme söyledim saçımda bakır kumral var balyaj atarsak olur dedi..
Ben bu rengi alıp boyamak istiyorum
Rengi biliyorsanız yardımcı olurmusunuz
Ya da bu rengi nasıl elde ederimmmm...
Üzerini tıkladığınızda resim büyüyor daha net görünüyor..

Yoğun bakır kızıl cnım bu evet kuaförün sölediği gibi de olur.rengi boyaları karıştırarak elde etmen zor olur.

Yoğun bakır kızıl cnım bu evet kuaförün sölediği gibi de olur.rengi boyaları karıştırarak elde etmen zor olur.

Bende cesaret edemedim 2-3 renk karıştırmaya balyaj atarız dedi ama detaylı konuşmadım nasıl atıcak hangi renk karamele döndürürüz dedi saol canımcım..

mrba yeldacım ya bnm saçlarım turuncumsu bir renk oldu kendi saçlarım siyahtı yani koyuydu bayaa bn şimdi eski haline dönsün istiyorum siyaha boyasam olur muu???

yelda niye benim soru mu cevaplamadın diğer kızlarınkine cevap vermissin üzüldüm şimdimafoldumben

evet benımkınede cevap vermedın bende küstüm ( bu arada tenim beyaza yakın kumral soluk yanıı gözlerim koyu kahve aysun kayacının yenı kahvesı bana olmazmı..onu nasıl elde edebılrım

ya mesaj sayım yetmediği için resim ekleyemiyorum. Ashlee Simpsonun saç rengi ne acaba? bir türlü bulamadım..bazı resimlerinde ışıktan dolayı açık duruyor ama ben koyu olanını soruyorum. yardımcı olursanız sevinirm..smdiden teşkrler...

loreal casting bal köpüğü ile nevacolor alrın sarısı sonucu nası bi renk edereim çok açık ve mat bi renk istemiyorum daha canlı ışıltılı bi renk istiyorum tatlı bi renk saçımda en son naturel colorsun bal köpüğü var 2 ay oldu yapalı uçlar bya aktı

cevap gelmemis mesajima üzüldüm

yeldacim benim boyadan sonra eski sacimdan eser kalmiyo cok kuru elektriklenen bi sacim oluyo boyadan sonra ama hep ayni renkte SIKICI oluyo bu sorunlarla karsilasmamak icin neler önerirsin kivircikligi bile gidiyo cok kötü ya

.....yasadiginiz yer yurt disi yaziyo ben avusturyadayim ne gibi ürünler almaliyim

ben bal köpüğü istiyorum canım saçımı açtırmadan hangi boyalarla elde edebilirim bal köpüğünü yardım edersen mutlu olurum.

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba ben de bi konuda fikrinizi almak istiyorum. saçlarımı bakır karamel yapmak istiyordum son iki haftada üstüste baya işlemden geçti hatta 3 gün içinde 3 kere boyandı.. tiftik tiftik oldu saçlarım.. ve şuanki renk akmış turuncu aralarda solukluktan kaynaklı açık turuncu sarı arası renkler de var.. bu saçımın üstüne ne renk boyayabilirim? asıl amacım dolunay soysertin bakır rengiydi ama tutturamadım bir türlü şuanda da kararsızım o renk ve karamel arasında ama açıkcası bu renkten o renklerden birine dönmek mümkün mü bilemiyorum.. yardımcı olursanız sevinirimohaoldumsmile

ben saçımı ilk defa kendim ewde altın sarısına boyadımm saç rengim baya bi açıldı ama turuncumsuluk war bu turunculuğu ne alır ewde kendim tatamını boyayaıp kuaföre gitmek istiyorum uçlara kumralla sarı karışımında krepe balyaj istiyorum ne yapmalıyıl sizcee ??

Iyi akşamlar kızlar ben saçlarımı dün palettenin altın parıltılı çikolata rengine boyadım ancak diplerim tam rengini aldı fakat uçları daha koyu kaldı. Uçtaki rengi dipteki renge nasıl yaklaştırabilirim en azından biraz daha açılmasını istiyorum uçlarının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…