Yoğun bakır kızıl cnım bu evet kuaförün sölediği gibi de olur.rengi boyaları karıştırarak elde etmen zor olur.
merhaba ben saçıma 8 ay önce hint kınası yaktım 4 ay öncede üstüne patlıcan moruna boyadım.renk tuttu.4 aydır boyamıyorum şimdi akmış kızıl saçımın rengi.tenim beyaza yakın kumral soluk yanıı gözlerim koyu kahve hangi renge boyamalıyım saçımı ? çikolata karamel benım saçıma tutmazmı?artık karamel yada kahve tonları istiyorum yada kestane şekeri..çok kararsızım yardımınızı bekliyorum
yelda niye benim soru mu cevaplamadın diğer kızlarınkine cevap vermissin üzüldüm şimdimafoldumben
yeldacim benim saclarimin ucunda kumral boya var ama 3 cm falan gerisi dogal rengim benim tenim beyaz- sarisin karisimi ama beyaza daha yakin kahverengi görzlerim sari istiyorum kimisi gider diyo kimisi gitmez diyoama ben kararliyim sarida yüzümün cansiz durmasindan korkuyorum haangi tonlari önerirsin
yeldacim benim boyadan sonra eski sacimdan eser kalmiyo cok kuru elektriklenen bi sacim oluyo boyadan sonra ama hep ayni renkte SIKICI oluyo bu sorunlarla karsilasmamak icin neler önerirsin kivircikligi bile gidiyo cok kötü ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?