• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olabilir misiniz🙏🙏

Melek_kizim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2021
699
388
53
28
Merhabalar, arkadaşlar kafama çok takılan bı problemim var. Adetim şuan 4 gün gecikti daha dün kaset test yaptım negatif ayrıca gecikmenin birinci günü kan testi de negatif. Çok felaket kasık ağrım var oturuken kalkarken. Akşam eşimle birliktelik sonrası çok aşırı bıcak gibi bı ağrı girdi nefes alamadım hatta acile gittik ağrı mideme sırtıma vurdu şuan da da hafif hafif devam ediyo. Göğüslerim elleyince acıyo. Hala adet olamadım. Ayrıca bu ay adetin 15.gunu doktora gttim yumurta yok bu ay gebelik olmaz ama gene de adetin gecikmesin gününde ol diye 16.gunu duphastona başladım ilaç biteli 10 gün oldu hala adet olamadım. Neden böyle bişey yaşadım bu duruma benzer bişey yaşayan var mı? Eğer bı kaç gün içinde adet olmazsam doktora gidicem

enfeksiyon ya da kist olabilir ya da hiç bir şey yoktur fazla düşünüp stres yapmışsındır adetin geciktiğinde kan testinde çıkardı zaten gebelik olsaydı

Back