B beyzab Üye Kayıtlı Üye 21 Haziran 2013 13 0 6 İstanbul 27 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi beyzab #1 Ben 16 yaşındayım, beyaz tenliyim. Kendime uygun olacak parfüm arıyorum ama çok şekerli bir koku istemiyorum. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. :) Son düzenleme: 27 Eylül 2013
Ben 16 yaşındayım, beyaz tenliyim. Kendime uygun olacak parfüm arıyorum ama çok şekerli bir koku istemiyorum. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. :)
changing Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2011 5.578 52 163 İstanbul 27 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi beyzab #2 christine aguilera royal desire david beckham intimately sarah jessica parker lovely bu kokular yaşına uygun çok güzel kokular
christine aguilera royal desire david beckham intimately sarah jessica parker lovely bu kokular yaşına uygun çok güzel kokular
Goodbyemylover Guru Kayıtlı Üye 3 Nisan 2012 1.044 176 323 İzmir 2 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi beyzab #3 dkny be delicious tommy girl ralph lauren ralph, hic seker yok tamamen cicek kokusu ve ben hic sevmedim ama seveni cok bu parfumun kadın erkek..
dkny be delicious tommy girl ralph lauren ralph, hic seker yok tamamen cicek kokusu ve ben hic sevmedim ama seveni cok bu parfumun kadın erkek..