How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Yardimci olabilir misiniz

Bir fikrim varr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2021
101
36
28
43
Merhaba arkadaşlar 5 yaşında kızım var bi kaç kez ufak çaplı kaybettim disarda iken bu da bende ehvam yaptı.. akıllı saat dışında önere bilceginiz biseyler var mı ?

Tembihleyin. Sizi göremeyecek şekilde uzaklasmasin. Kafasını çevirdiğinde sizi görsün. Sizinde gözünüz hep üzerinde olsun. Bu zamanda ufak çaplı çocuğu kaybetmek. Ufak çaplı kalp krizi sebebi. Benim ufaklık bina içerisinde üst kata çıkmıştı da bulana kadar aklım çıktı.

Ufacık ihmaller çok kötü sonuçlar doğurabiliyor, düşüncesi bile korkunç, malum çok iğrenç bi devirde yaşıyoruz, iki saniye de bile olan olabiliyor Allah korusun.. Gözümüzü ayırmayacağımız bebelerimizden, belki zor ama mecbur 🤷‍♀️

O kaybolduğu zamanlarda da arkadaşları vardı yanında genel fe arkadaşlarla beraber dışarı çıkıyoruz onlar varken elimi tutmak istemiyor

Elinizi tutmayacaksa beraber dışarı çıkamayacağınızı anlatın ve kararlı olun. Neden elinizi tutması ve yanınızdan ayrılmaması gerektiğini anlatabileceğiniz ve anlayabileceği bir yaşta.

Elinizi tutmayacaksa beraber dışarı çıkamayacağınızı anlatın ve kararlı olun. Neden elinizi tutması ve yanınızdan ayrılmaması gerektiğini anlatabileceğiniz ve anlayabileceği bir yaşta.
Aslında bu durumları anlar anlatıyorum da ama arkadaslarina aşırı düşkün. Arkadaşları yokken elimi birakmaz

Aslında bu durumları anlar anlatıyorum da ama arkadaslarina aşırı düşkün. Arkadaşları yokken elimi birakmaz

Birbirinizden ayrıldığınızda onu göremeyince ne kadar korktuğunuzu anlatsanız diyeceğim ; kimi çocuk kavrama yeteneğiyle bu korkuyu annesine karşı kullanıyor.

Geleneksel annelerimizin yöntemini önereceğim ; çocuk psikolojisi diye yerden yere vurulacağım. Biz çocukken böyle bir olayda aklı çıkan annelerimiz : o el bırakılır da kaybolursak ; neler olabileceğine dair , çocuk kulaklarımızın kaldırabileceği örneklerle azarı çekerlerdi. Bizde işe yaradı.

Siz de kendi yönteminizi kendiniz bulacaksınız.

Çocuğum yok, büyük konuşmayayım da çocuğu defalarca kaybetmek de ne bileyim. İnsan çocuğun üstünden gözünü nasıl ayırır?

Biz bir kere avmde kaybettik. Babası bende sanmış, ben onda sanmışım ne zor dakikalardi. En son etek reyonunda eteklerin altında ceeee yaparken bulduk. Sonra gözümle takip ettim çok caktirmaya çalışmadan.
Çünkü anne, baba, anane vs kendisini arıyorsa çocuklara oyun gibi geliyor sesini duysa bile çıkmıyor sanki sobeleyecek yer varmış gibi.
Yani siz hic arkadaşa ya da başka bakana güvenmeyin, o da size guveniyorsa orası sıkıntı Çünkü

Siz de arkadaş sohbetine fazlaca mı dalıyorsunuz acaba?
Tamam çocuğu olan herkesi başına bir kere gelebilir normal derim de defalarca deyince sizin de dalgın olabilme ihtimaliniz aklıma geldi.

Back