- 2 Ocak 2021
- 101
- 36
- 28
- 43
- Konu Sahibi Bir fikrim varr
Merhaba arkadaşlar 5 yaşında kızım var bi kaç kez ufak çaplı kaybettim disarda iken bu da bende ehvam yaptı.. akıllı saat dışında önere bilceginiz biseyler var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalabalık alanlarda çocuğunuzun elini bırakmayın.Merhaba arkadaşlar 5 yaşında kızım var bi kaç kez ufak çaplı kaybettim disarda iken bu da bende ehvam yaptı.. akıllı saat dışında önere bilceginiz biseyler var mı ?
O kaybolduğu zamanlarda da arkadaşları vardı yanında genel fe arkadaşlarla beraber dışarı çıkıyoruz onlar varken elimi tutmak istemiyorKalabalık alanlarda çocuğunuzun elini bırakmayın.
O kaybolduğu zamanlarda da arkadaşları vardı yanında genel fe arkadaşlarla beraber dışarı çıkıyoruz onlar varken elimi tutmak istemiyor
Arkadaşları ile çıkmayın gerekirse. Allah korusun. Ortalık gerçekten kötü.Merhaba arkadaşlar 5 yaşında kızım var bi kaç kez ufak çaplı kaybettim disarda iken bu da bende ehvam yaptı.. akıllı saat dışında önere bilceginiz biseyler var mı ?
Aslında bu durumları anlar anlatıyorum da ama arkadaslarina aşırı düşkün. Arkadaşları yokken elimi birakmazElinizi tutmayacaksa beraber dışarı çıkamayacağınızı anlatın ve kararlı olun. Neden elinizi tutması ve yanınızdan ayrılmaması gerektiğini anlatabileceğiniz ve anlayabileceği bir yaşta.
Aslında bu durumları anlar anlatıyorum da ama arkadaslarina aşırı düşkün. Arkadaşları yokken elimi birakmaz