yani en geç 35 günde oluyordu.Yarın 40 olacak.Hamile olamama durumuda var yani hadi hayırlısı.Teşekkür ederim :)Ayın 16 sı ilişki yaşamışsın 20 si kan testi 4 günde belli olmaz zaten spermin yol alması implantasyon yerleşmesi 1 haftayı geçiyor.tam adet tarihini bilemediğin için bikaç gün daha bekle bence
İnşallah nasip eder...Ama hala hasta olmadım.Hiç bu kadar gecikmezdiya kan testi genellikle dogru cevap veriyor. Rabbim isteyen herkese nasib etsin....
eşimle köy okulunda idareciyiz.Yakında teşekküllü hastane yok 1,5- 2 saat yol gitmek gerek.Cuma günü izin alıp gideceğiz.gitsene doktora icin icini yiyecegine
Pazar günü kan testi yaptırmıştım. Negatif çıltı onun için idrarda hiç çıkmaz diye düşünüyorum. Yarın doktora gidicem. Teşekkürler.eczane felan varsa idrar testi bir deneyin derim belki gebelik varsa cikma ihtimali olabilir ama net cevap icin doktora gitmenizi oneriririm
Pazar günü kan testi yaptırmıştım. Negatif çıltı onun için idrarda hiç çıkmaz diye düşünüyorum. Yarın doktora gidicem. Teşekkürler.
Hayırlısı olsun canım bende tedirginim ne çıkacak acaba bakalımanladim canim doktora gitmelisiniz bencede kist vb durumlarda regl gecikebilir doktorunuz net bisi soyler zaten.
hakkinda neyse hayirlisi o olsun :)
eşimle köy okulunda idareciyiz.Yakında teşekküllü hastane yok 1,5- 2 saat yol gitmek gerek.Cuma günü izin alıp gideceğiz.
Canım dün gittim doktora. Bende anlamadım hiç birley ultrasonla baktı adet olacak gibi dedi şu an görünürde birşey yok dedi. Hormon testi istedi. Onun sonucu biraz geç çıkıyor daha sonucu öğrenemedik bende anlamadım yani....v
var mi gelisme
sizde mi aynı durum var :) yoksa benim sonucu mu merakla bekliyorsunuz :)simdi okudum ama valla bende heyecnla sonucu bekliyom:) belki gec dollenmede olabilir
yok benim zaten bi oglum var bir yasinda fotoda gordugun ama anne olmak guzel sey insanin olunca herkeas yasasin istoyo benin heyecanim o yuzden canim:)sizde mi aynı durum var :) yoksa benim sonucu mu merakla bekliyorsunuz :)
Çok teşekkür ediyorum bakalım sonuç ne olacak bende merakla bekliyorum. Oğlunuz çok tatlı maşallah Allah bağışlasın :)yok benim zaten bi oglum var bir yasinda fotoda gordugun ama anne olmak guzel sey insanin olunca herkeas yasasin istoyo benin heyecanim o yuzden canim:)