• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardimci olabilecek olan varmi?

tesekkur ederim.. okadar doluyum ki artik aynaya bakinca tiksiniyorum kendimden boyle olmasina nasil izin verdim diye.. surekli sorguluyorum.. okuycam gercekten ihtiyacim var buna. sagol tekrar.

Hayır kendimden tiskiniyorum demek yok saçmalama lütfen:KK12: tiskinmen gereken tek kişi o, herkes birşeyler yaşıyor, önemli olan bunlardan ders çıkarmak. O yaşadıkların sana hayatı anlatıyor. Hiç birşey için pişman olma. Bak bunun farkına varmışsın bu yüzden arıyordu diyorsun önemli olan buna fırsat verme bundan sonra.

Sen aşıksın (?) da ben adamda aşkın "a"sını göremedim.
Tek amacı seni cinsel anlamda kullanmak.
Karşılık alamayınca da defolup gidiyor zaten.

ağlamaya devam et sen o da hayatına devam etsin mutlu mesut yaşın genç önüne bak o düşünsün seni kaybettiğini...

bu adamdan kaç canım ... Anne sözü dinle bak hep onların lafına geliyoruz.. takıp edeceksın bır süre tabıkı normal ama bunu minumum düzeyde tut sonra zamanla zaten gittikçe azalıp yok olacak... ben sana burada forumlarda takılmanı da tavsiye ederim insan rahatlıyor inan ki.. en azından dalıp gidiyor, problemınden uzaklasıyor...

adama gelecek olursak adam değil erkek sadece.. kendını degersız hissetme sonucta senın saf duyguların ve ıyı nıyetın su istimal edildi.. daha 24 yaşındasın neler, kimler çıkar karsına....

Merhabalar, kimseye icimi dokemedigim icin buradayim. Umarim bir fikir verebilecek olan vardir burada, cunku annem ve ablam beni anlamiyor ve artik o kisinin adini duymaktan bunaldilar. Alti ay once internetten tanistigim bir cocuga asik oldum. Aslinda cocuk da denemez 37 yasinda yani benden 13 yas buyuk.. Normalde burnundan kil aldirmayan bir tiptim ama onu gordugum andan beri gurursuz bi kiz oldum ciktim. Ilk baslarda beni gece gunduz arar gormek isterdi. Simdi sadece keyfi gelince ariyor, bazen gunlerce yazmadigi oluyor. Yazdigi zamanlarda da artik cogunlukla cinsel anlamda beni ozledigine getiriyor konuyu. Kendime yediremedigim icin gorusmemeye calistim bi sure sonra baktim olmicak engelledim ve beni bir kez olsun baska numaradan aramadi sormadi. Saat basi internette yaptigi paylasimlari favlari inceliyorum ve surekli agliyorum. Sizce ne yapmaliyim? Bana kalsa bi plan yapip bi sekilde gorusmeye baslarim ama dedigim gibi gururuma yediremiyorum. Asik oldugum adami nasil cikarabilirim hayatimdan?
Face'i kapat, çık dışarı bir soluklan biraz sosyalleş :KK64:

yüzde bir milyon evli bu adam.uzaklaşmalısın .arkadaşlarınla takıl pasta yap kek yap kendini uzaklaştır.kaç koşarak kaç

Hayır kendimden tiskiniyorum demek yok saçmalama lütfen:KK12: tiskinmen gereken tek kişi o, herkes birşeyler yaşıyor, önemli olan bunlardan ders çıkarmak. O yaşadıkların sana hayatı anlatıyor. Hiç birşey için pişman olma. Bak bunun farkına varmışsın bu yüzden arıyordu diyorsun önemli olan buna fırsat verme bundan sonra.
yüzde bir milyon evli bu adam.uzaklaşmalısın .arkadaşlarınla takıl pasta yap kek yap kendini uzaklaştır.kaç koşarak kaç

nasil bukadar eminsin?? bende suphelenmiyorum degil

bu adamdan kaç canım ... Anne sözü dinle bak hep onların lafına geliyoruz.. takıp edeceksın bır süre tabıkı normal ama bunu minumum düzeyde tut sonra zamanla zaten gittikçe azalıp yok olacak... ben sana burada forumlarda takılmanı da tavsiye ederim insan rahatlıyor inan ki.. en azından dalıp gidiyor, problemınden uzaklasıyor...

adama gelecek olursak adam değil erkek sadece.. kendını degersız hissetme sonucta senın saf duyguların ve ıyı nıyetın su istimal edildi.. daha 24 yaşındasın neler, kimler çıkar karsına....

burda yazilanlar zaten yerin dibine soktu beni. ama iyide oldu cunku buna ihtiyacjm var. annem ve ablam bazi detaylari bilmedikleri halde istemediler ve istemiyorlar onu ki ilk bastan dinleseydim keske bukadar uzamazdi.. sagol yorumun icin

Biraz açık yazıcak kusura bakma da fuckbody olmayı göze alabiliyorsan koş peşinden durma.
Aşk olsa gurur olmaz derdim ama ortada sadece cinsellik kalmış.

Aa kullanılmak ne demek, sevişmişsiniz kullanılmak yok burada'''cılar gelmedi mi henüz konuya :KK70:

Ne kadar İTİCİ birisin. Geldim buradayım. Kimse kimseyi sevişerek kullanmaz. Sen sevişirken zevk almıyorsan o senin ve karşındakinin sorunu. Sevişmek iki kişilik ve iki tarafta zevk alıyor. Bunun nesi kullanmak? Nesin sen araba mı? Eşyamı?
Sen kendini sevişirken kullanılan bir ALET olarak görüyorsna orasını bilemem. Bu dalga geçer gibi tavırların zaten ortaya çıkartıyor nasıl yapıda olduğunu. Kendini eşya olarak gören birisi buraya böyle yazar tabi. Kendi kendine espri yapıp sonuna :KK70: koyarak kendi kendini güldürmüşsün nasıl TATMİN oldunmu?

Merhabalar, kimseye icimi dokemedigim icin buradayim. Umarim bir fikir verebilecek olan vardir burada, cunku annem ve ablam beni anlamiyor ve artik o kisinin adini duymaktan bunaldilar. Alti ay once internetten tanistigim bir cocuga asik oldum. Aslinda cocuk da denemez 37 yasinda yani benden 13 yas buyuk.. Normalde burnundan kil aldirmayan bir tiptim ama onu gordugum andan beri gurursuz bi kiz oldum ciktim. Ilk baslarda beni gece gunduz arar gormek isterdi. Simdi sadece keyfi gelince ariyor, bazen gunlerce yazmadigi oluyor. Yazdigi zamanlarda da artik cogunlukla cinsel anlamda beni ozledigine getiriyor konuyu. Kendime yediremedigim icin gorusmemeye calistim bi sure sonra baktim olmicak engelledim ve beni bir kez olsun baska numaradan aramadi sormadi. Saat basi internette yaptigi paylasimlari favlari inceliyorum ve surekli agliyorum. Sizce ne yapmaliyim? Bana kalsa bi plan yapip bi sekilde gorusmeye baslarim ama dedigim gibi gururuma yediremiyorum. Asik oldugum adami nasil cikarabilirim hayatimdan?
Anladigim kadariyla bu kisiyle tek paylasiminiz cinsel anlamda ve 6 aydir tanidiginiz kisiye olan asktan bahsediyorsunuz bu ask mi yoksa ulasilamio olmasi size cazip mi geliyor de ? Bence cok daha fazla kendınızı kandırmayın internetten tanıştığınız ve 6 aydır tanıdığınız bi adamdan bi cacık olmaz :KK8:

Ben sana onun hesaplarına bakma demeyeceğim.Onun yerine interneti tamamen bırakmanı önereceğim.
Bir süre kendi hesaplarını kapatıp internete mola ver.İmkanın varsa tatile çık veya başka şehirdeki bir akrabana kalmaya git.Bu yaşadığın bir bağımlılık olduğu için yaşam tarzını değiştirmen bırakmanda çok faydalı olur.Evde olduğun zamanları kısıtlamak için spora yazılabilirsin.Hem sporun ruhsal açıdan da faydası var biliyorsun.

Ne kadar İTİCİ birisin. Geldim buradayım. Kimse kimseyi sevişerek kullanmaz. Sen sevişirken zevk almıyorsan o senin ve karşındakinin sorunu. Sevişmek iki kişilik ve iki tarafta zevk alıyor. Bunun nesi kullanmak? Nesin sen araba mı? Eşyamı?
Sen kendini sevişirken kullanılan bir ALET olarak görüyorsna orasını bilemem. Bu dalga geçer gibi tavırların zaten ortaya çıkartıyor nasıl yapıda olduğunu. Kendini eşya olarak gören birisi buraya böyle yazar tabi. Kendi kendine espri yapıp sonuna :KK70: koyarak kendi kendini güldürmüşsün nasıl TATMİN oldunmu?
İnsanları aldatarak yapılıyorsa kullanma maksatlı olur. Salt zevk alınması amacını değiştirmiyor. Bu tıpkı parası için bir erkekle olmaya benziyor. Adam kadınla beraber olmaktan zevk alır güzel vakit geçirir, erkek kadın tarafından sevildiğini zanneder ama eylem kullanma maksatlıdır kadın için. Yoksa iki insan sevgi olmadan da sevişebilir bunda hemfikirlerse tabi.. ama seviyorum deniyorsa ve aslında istek farklıysa hem duygusal hem fiziksel kullanma olabilir.

Hayatina baskasi girdiginde unutursun aklina bile gelmez. Bence bi boslukta oldugun icin bu kadar baglanmissin. İliski yasamak icin coookk erken davranmissin. Bi daha bu hatalari tekrarlamazsin hic yoktan. Tek iyi tarafi bu.

Back
X