Yardimci olabilecek olan varmi lütfen???

poncikellazey

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2021
325
280
27
Arkadaşlar merhabalar..Ben şuan boşanma asamasindayim , bir yaşında da meleğim var..lise mezunuyum ama iş bulmak o kadar zorlaştı ki herkes üniversite mezunu istiyo..bnmde artık bir yerlerden başlamam ayaklarımın üzerinde durmam gerekiyo.liseyide dışarıdan bitirdim ben 5-6 yıl oldu.suan üniversiteyi dışarıdan okuyup bir meslek sahibi olmak daha mantıklı geliyo bana..aof hakkında bilgi verir misiniz yani neler gerekiyo,zor mu,bölüm puanları yüksek mi ..ben sağlık okumak istiyorum.ama başarabilir miyim bilmiyorum .bir yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar merhabalar..Ben şuan boşanma asamasindayim , bir yaşında da meleğim var..lise mezunuyum ama iş bulmak o kadar zorlaştı ki herkes üniversite mezunu istiyo..bnmde artık bir yerlerden başlamam ayaklarımın üzerinde durmam gerekiyo.liseyide dışarıdan bitirdim ben 5-6 yıl oldu.suan üniversiteyi dışarıdan okuyup bir meslek sahibi olmak daha mantıklı geliyo bana..aof hakkında bilgi verir misiniz yani neler gerekiyo,zor mu,bölüm puanları yüksek mi ..ben sağlık okumak istiyorum.ama başarabilir miyim bilmiyorum .bir yardımcı olur musunuz?
Saglik guzel bence. Basarirsin cunku ayaklarinin uzerinde durman lazim.

AÖFte sağlık bölümleri yok ki. Sadece tıbbi sekreterlik ve çocuk gelişimi biraz alakalı benim bildiğim.
Biraz daha sıkı çalışarak örgün sağlık bölümlerini kazanabilirsiniz.

Auzef'te saglik bölümü olarak laborant ve veteriner sağlık, yaşlı bakım bölümü var. Nasil oldugunu bilmiyorum ama hemsirelik yalnizca lisans tamamlama programinda var.
Onu gördüm yaşlı bakim bölümünü tamamladıktan sonra dgs ile hemşirelik bölümünde yer alıyorsun..ama oda hem vakit kaybı hem de 4 sene daha okuyacaksın bide yuzyuze eğitim alacaksın..Zor yani ..tercihimi tıbbi sekreterlikten yana kullanıcam artık

X