• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu bir Anksiyete Veya Panikattak olabilirmi?

guezelcicek123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2025
12
4
1
25
Lüften bana yardim edin, ne yapacagimi bilmiyorum..
Evliyim. Esim 6 gün önce kabus görerek uyandi (3 Harfliler)..
Rüyanin etkisinden hic bir sekilde cikamiyor
Ona nasil yardimci olabilirim, ne yapmam lazim?
Gün icerisinde sürekli onu düsünüyor, tansiyonu cikiyor, gögüsü daraliyor
Caresizim, lütfen yardim edin..

Merhaba çok geçmiş olsun. Bence öncelikle güvenilir bir hocaya götürün. Cami imamı felan da olur. Bilgili biri olunca çok yardımcı oluyorlar. Bnde yaşadım o durumları

Aklınıza kötü şeyler getirmeyin. Ben 1 yıldan fazla süre kötü rüyalar , korkular , vs yaşadım. Çok hoca gezdim. En son bir cami imamı bana bir kağıt yazdı yaktirdi, bir kağıt yazıp onun da suyuyla yikanmami ve icmemi söyledi onun üzerine rahatladım ve bir daha hiç tekrarlamadi çok şükür. O yüzden dedim bilgili bir hocayla iletişime geçin mutlaka yardımcı olacaktır

Doktora götürün. Belli ki bir sıkıntısı var adamın.

Aklınıza kötü şeyler getirmeyin. Ben 1 yıldan fazla süre kötü rüyalar , korkular , vs yaşadım. Çok hoca gezdim. En son bir cami imamı bana bir kağıt yazdı yaktirdi, bir kağıt yazıp onun da suyuyla yikanmami ve icmemi söyledi onun üzerine rahatladım ve bir daha hiç tekrarlamadi çok şükür. O yüzden dedim bilgili bir hocayla iletişime geçin mutlaka yardımcı olacaktır
O sizin gibi 1 yil dayanabilecek insan degil maalesef

Doktora gidip uyku için ilaç alsin.

Doktorlar rüya alemine müdahale edemeyiz falan diyor. Bilinçaltı diye bı ton nutuk çekiyor.

Bakara suresini dinlesin. Felak nas okusun. Yasamayanin bilemeyeceği şeyler bunlar. Dirayetini korusun.
Evet, en korktugu seyler zaten.
Bilinc altinda oldugu icin rüya görüyor ve ektisinden cikamadigi icin bütün gün Cok yoruluyor..
Amin Insallah

Çok çok tesekkür ederim..
Rica ederim. Bu konuları bilmeyen insanlar güya kendince modern olanlar sizi sadece doktora yönlendirerek bir şey başardık sanıyorlar. Ama inanın bende o durumda önce doktora gittim ama onlar da bu konuda sadece sakinleştirici ilaç verebileceklerini vs söylediler. O yüzden kendisi de gerekirse tabi ki ilaç alsın ama dua okumayı gerekirse destek almayı ihmal etmeyin. Tekrar geçmiş olsun 🌼

Manen ve madden ilerleyin dilerseniz.
Yaşanabilir ve herkesin başına gelebilir şeyler.
Dikkatli olmak lazım.
Sebep sonuçta çok önemli

Genelde hem bir tanıdık (yönlendirici) hemde doktor ile ilerleniyor bu süreçlerde.

Back