• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardıma ihtiyacım var...

Beyazgein

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2019
25
8
1
24
Merhaba ... burda yeniyim ve sizden yardım istiyorum.6 aylık evliyim ve evlendiğim aydan beri düzensiz adet oluyorum. İlk bi kaç ay 15gün falan gecikiyordu . Son bi kaç ay ise 11 gün falan erken oldum. 2 gün sürdü ve çok az bi kanamaydı. Normal adet gibi deyil çok azdı. Ki rengi de siyah hahverengi arası bişeydi .Ve sürekli de inanılmaz derecede kahverengi akıntı m var... bu durumda haile kala bilirmiyim... böyle olan varmı... yardıma ihtiyacım varrrr ve inanılmaz derecede moralim bozuk bi haldeyim... yardım istiyorum yardım ederseniz sevinirim... N yapmalıyım . Hastaneye de gitmek istemiyorum ...lütfen yardım edin...:KK17::KK42:

Hastaneye gitmeden anlayamazsın ki canım bi doktora muayene ol korkma boşu boşuna zaman geçirme. Ne kadar erken gidersen o kadar iyi senin için. Kimse kesinlikle hamile kalamazsın diyemez ama zor olabilir bilemeyiz doktor tek çaren

Merhaba ... burda yeniyim ve sizden yardım istiyorum.6 aylık evliyim ve evlendiğim aydan beri düzensiz adet oluyorum. İlk bi kaç ay 15gün falan gecikiyordu . Son bi kaç ay ise 11 gün falan erken oldum. 2 gün sürdü ve çok az bi kanamaydı. Normal adet gibi deyil çok azdı. Ki rengi de siyah hahverengi arası bişeydi .Ve sürekli de inanılmaz derecede kahverengi akıntı m var... bu durumda haile kala bilirmiyim... böyle olan varmı... yardıma ihtiyacım varrrr ve inanılmaz derecede moralim bozuk bi haldeyim... yardım istiyorum yardım ederseniz sevinirim... N yapmalıyım . Hastaneye de gitmek istemiyorum ...lütfen yardım edin...:KK17::KK42:
Öncelikle ben bunları yaşamadım ama hamile kalmak istediğim sürede buradaki konuları harmettim. Anlattiginiz şeylerle hamile kalan bir sürü hanım var . Doğal kürler yapıyorlar ama sadece bunlarla olmaz doktora kesinlikle gitmeniz gerekir bundan kaçamazsınız bu sizin sağlığınız için çok önemli . Ben korunmayı bırakmadan doktora gittim kan testleri yaptı her kadının rutin yaptırması gereken smaer testi yaptı yumurtalıklarda vajinal ultrasonla baktı testlerim temiz çıktı . Ayrıca vajinal kontrol için zaten soruyor smear yapalım mı ulturasonda bakalım mı diye onayınız olmadan zaten bişey yapmaz ama bence gidip baktırın ayrıca adetin 2. 3. Günü gidip hormon değerlerinize de baktırın çünkü Allah korusun çok farklı hastalıklar var yani belki operasyon geçirmeniz gerekir hiç bir tedavide geç kalmayın

Teşekür ederim arkadalar... bi doktora görünücem ... ama bu sabah uyandım ve sanki hamileyim gibi bi his var içimde ilk defa böyle hissediyorum.ve eşimle ilişkiye girdikten sonra da hafif bir kanama oluyordu.dün ilişkiye girdik ve hiç bişey yoktu. Biraz da midem bulanıyo.hamile ola bilirmiyim.:anneadayı:

Bence sizin adet düzensizliğiniz var.
15 gün gecikiyordu diyorsunuz ve birkaç ay 2 gün geldi diyorsunuz.
Böyle ciddi bir durum var ortada aylarca ve doktora gitmek istemiyorsunuz şaşırtıcı gerçekten.

Teşekür ederim arkadalar... bi doktora görünücem ... ama bu sabah uyandım ve sanki hamileyim gibi bi his var içimde ilk defa böyle hissediyorum.ve eşimle ilişkiye girdikten sonra da hafif bir kanama oluyordu.dün ilişkiye girdik ve hiç bişey yoktu. Biraz da midem bulanıyo.hamile ola bilirmiyim.:anneadayı:
Moralinizi bozmak istemem ama
Hamilelik öyle zınk diye bi sabah uyanınca anlasılmıyor ki
Pko olabilir hormonlarınızda sıkıntı olabilir bi doktora görünün bebek istiyorsanız

İlk defa böyle hissediyorum .Ki midem bulanıyo ara ara başım dönüyo bel ve baş ağrısı da var iştahta artış ta var . İlişkiye girdikten sonrada kanama oluyordu . Bu sefer kanama olmayınca n biliyim belki hamileyimdir dedim . Şimdi hamile değilmiyim diyosun

Bence sizin adet düzensizliğiniz var.
15 gün gecikiyordu diyorsunuz ve birkaç ay 2 gün geldi diyorsunuz.
Böyle ciddi bir durum var ortada aylarca ve doktora gitmek istemiyorsunuz şaşırtıcı gerçekten.

Hastane ye gitmeyi sevmiyorum midemi bulandırıyo
Hamile olduğunuzda nasıl gidiceksiniz?
Midem bulandı hamile hissediyorum diyorsunuz hisle olmuyorki hamilelik.
Kaldı ki hamilesiniz birkaç ay kanama geçirmek hiç normal bir durum değil. Ve her ilişki sırasında kanama oluyordu diyorsunuz.
Naçizane tavsiyem gidip bu ciddi sağlık sorununu bir hekime danışmanız.
Burdan kimse size teşhis koyamaz.

İlk defa böyle hissediyorum .Ki midem bulanıyo ara ara başım dönüyo bel ve baş ağrısı da var iştahta artış ta var . İlişkiye girdikten sonrada kanama oluyordu . Bu sefer kanama olmayınca n biliyim belki hamileyimdir dedim . Şimdi hamile değilmiyim diyosun
İlişkiden sonra kanama olması vs normal şeyler değil her şeyde başlangıçta tedavi daha kolaydır büyük boyutlara ulaşmadan Dr gidin

Back