Yardima ihtiyacim var

Marlenka_42

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2019
9
0
1
Kizlar kayinpederim tarFindan sarkintiliga ugruyordum bunu esime dedim ama bana inanmadi.En son edimin babasiyla kavga ettim oda yalan yanlis herseyi ogluna anlatti.Kocamda beni dovmeye kalkti sen nasil babama iftira atarsin diye.Bana inanmadi beni evden kovdu.Bende babasini polise sikayet ettim.Esim davani geri cekmessen seni bosarim dedi bosanma davasi acti.Davami geri cekmedim ve siz olsaydiniz esinizle baska bir yerde baska bir ilde hayat kurmayi dusunurmuydunuz 4 yillik evliyim 2 yasinda oglum var

Hayır asla düşünmezdim. Eşinizin hiç mi aklı yok hangi kadın böyle bir iftirayı atar. Yenilir yutulur bir durum mu? Bunları düşünüp baba denilen korkunç insanı silmesi gerekirdi. Silmek! evet evladı sayılan birine o gözle bakan birisinden eşinize de baba olmazmış. Eşiniz destek olsa bile atlatılması çok güç bir durum. Siz sizi iftira atmakla suçlayan bu aileden hemen uzaklasin bence. Sizin için üzüldüm çok zor bir sınav. Aileniz nasıl yaklaşıyor bu duruma?

Anneme olayi cook oncesinden anlattigim icin o bu olayi biliyor.Arkamdalar destekcimler sagolsunlar.Fakat bebegime çok aciyorum daha babasini bile tanimadan babasiz kaldigi icin ve esim babasini kurtarmak adina herseyi yapiyor bizi sildi

Anneme olayi cook oncesinden anlattigim icin o bu olayi biliyor.Arkamdalar destekcimler sagolsunlar.Fakat bebegime çok aciyorum daha babasini bile tanimadan babasiz kaldigi icin ve esim babasini kurtarmak adina herseyi yapiyor bizi sildi
Bebeğinizin öyle bir baba ve dede ile birlikte büyümesi çok daha acı verici bir durum. Allah korusun ya ahlak kavramı olmayan bir dede ve her ne olursa olsun babasının arkasında duran bir koca.

Hakkınızda hayırlısı olsun bu süreçte hakkınızı aramaktan geri durmayın.

Boyle bir durumda asla geri cekme kendini. Sen madur tarafsin ve kim olursa olsun hakkini aramalisin. Cocuguna da aslanlar gibi bakarsin. Kocanin boylesine bir konunun iftirasi olmayacsgini dusunmesi gerek.

Boyle bir durumda asla geri cekme kendini. Sen madur tarafsin ve kim olursa olsun hakkini aramalisin. Cocuguna da aslanlar gibi bakarsin. Kocanin boylesine bir konunun iftirasi olmayacsgini dusunmesi gerek.
Evet canim malesef ben niye durduk yerde iftira atim ki ama benim esim insan değilmis ne bebegim umrunda oldu nede ben aksine babasini aklasin diye gitti yalan ifadeler verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…