• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardıma ihtiyacım var:(((

Yani çok mu geç
Ne yazık ki biraz geç. Ama üslubunuzdan boşanmayacağınızı anlıyorum, bu yüzden geç de olsa deneyin, madem.
Nasıl yapacağım derseniz, şu yolu izlemenizi mantıklı buluyorum:
1. Önce oturup kendi kendinize biraz konuşup kendinizi değişeceğinize ikna edin. Onlar anlamıyor, cahiller, anlayan cinsten değiller gibi bahaneleri kenara bırakın, isterseniz o evde kök söktürebileceğinizi bir hatırlayın.
2. Eşinize boşu boşuna rest çekmeyin, çünkü restiniz kabul olmazsa çantanızı toplayıp boşanmayacağınız belli. Daha beter ezilirsiniz tükürdüğünüzü yalayınca. Eşinizi unutun, uzun süre bu sadece sizin çözebileceğiniz bir şey artık, onu karıştırmadan halledeceksiniz.
3. Bizans gibi kadın olun. İçten planlar yapın, uygulayın, eşinizin yanında melek, o yokken cadaloz olun. Kayın valideniz eşinizin yanında sizi suçlamaya kalkarsa haberiniz yokmuş gibi davranın, aşırı sevgi dolu şekilde "Aaa annecim, o ne demek öyle aşk olsunnnnn" gibi takılın, salağa yatın.
4. O evin ve hayatınızın kontrolünü geri alabilmek için cadaloz olun. Yaptıkları her istenmeyen harekette tersleyin, sert tepki verin. Bağırıp çağırmayın, ama onları cahillikleriyle ve eğitimsizlikleriyle iğneleyin. Küçümser davranın. Sesiniz ince, tatlı ama iğneleyici olsun. Mesela, odanıza izinsiz girdiklerinde, tatlı ama küçümser bi iadeyle "Ay hiç görgü almadınız mı siz? Yatak odasına girilir mi kapı çalmadan?" gibi, veya "Ay benim annem çok eğitimli görgülü kadındır, hayatta başkasının odasına girilmeyeceğini bilir." gibi. Önce bu iğnelemelerle başlayın, küçümsendiklerini hissedip rahatsız olmaya başlayacaklar, ama ortada kavga olmadığı için fazla şikayet de edemeyecekler, zaten ederlerse madde ikiyi uygulayın.
Dolaplarınızı karıştırırsa, sertçe, "burası benim evim, benim dolabım, düzenini ben ayarlarım, değiştirme" deyin. Mutfağa girdiğinde sen git, ben yaparım, sen düzenimi bozuyorsun deyin. Bunları sıkça tekrarede ede üste çıkın. Verdiği cevabı duymayın, papağan gibi aynı şeyleri tekrar edin.
Sesiniz onlardan on kat fazla çıksın, onlardan on kat fazla dominant, sert, cadı olun. Her hareketlerinde iğneleyin, her hareketlerinde laf sokup küçümseyin.
Bu arada eşinize sevdiği yemekleri yapın, aranızı iyi tutun. Tartışmayın, cinsel hayatınızı renklendirin, sizi neden sevdiğini ona hatırlatın, sizden vazgeçemeyecek hale getirin, size hayranlık duymasını sağlayın. Entellektüel işlerle uğraşın, neye hayranlık duyacaksa o konuda ilerleyin. Size olan saygı ve sevgisini arttırın.
Diğerlerini rahat ettirmeyerek, cadılıkla kendileri evi terk edecek hale getirin.
Bu cadılık derslerini ciddiye alın, sindirilmeyin.

Bide sözde kaynana kayinbaba en çok beni seviyormuş niye ses cikarmiyorum onlara karşı diye.. ama yeterince doldum bı konuşursam ortalık yıkılcak.. eşim üstüne beni tehdit ediyor onlar seni ne kadar çok seviyo ama bilmiyorlar gelinleri arkasından ne laflar sayiyo diyo bı daha bu konu gündeme gelirse gider söylerim gelininiz sizi burda istemiyo senin ailene de anlatırım diyo.. ne var ne yoksa dokerim ortaya diyo

Bütün kocalar böyle diyor galiba, ailenin seni çok seviyor ama sen nankörsün Anlamıyorsun sana yaranılmaz gibi şeyler.. Ailelerini kötülemek gururlarına dokunuyor haklı da olsan haksız da olsan hemen bu gibi cümlelerle üste çıkıyorlar.. Allah sabır versin ben olsam dayanamazdım. 1 ay gelip kalıyorlar da fenalık geçirtiyorlar bana, hergün birlikte olsak çatlardım. Kalmaları sorun değil de düşüncesiz tavırlar, kırmalar, adam yerine koymamamlar bunaltıyor insanı

Bütün kocalar böyle diyor galiba, ailenin seni çok seviyor ama sen nankörsün Anlamıyorsun sana yaranılmaz gibi şeyler.. Ailelerini kötülemek gururlarına dokunuyor haklı da olsan haksız da olsan hemen bu gibi cümlelerle üste çıkıyorlar.. Allah sabır versin ben olsam dayanamazdım. 1 ay gelip kalıyorlar da fenalık geçirtiyorlar bana, hergün birlikte olsak çatlardım. Kalmaları sorun değil de düşüncesiz tavırlar, kırmalar, adam yerine koymamamlar bunaltıyor insanı

Aynen canım ya başlarda böyle değildim ama çıldırttılar artık nefret ediyorum öyle böyle değil hemde.. yanlarında bı saat oturmaya bile tahammulum yok.. bide kendini anlatır şöyle zordu böyle zordu ben gelinken diye şimdi aynısını yapıyor bazen içimden öyle dualar ederken buluyorum ki kendimi ölsünler istiyorum.. ama ne zaman böyle dua etsem oğlum boğulma tehlikesi atlattı artık onu da yapamıyorum böyle çaresiz kaldım ortada.. yanımda olan kimse yok .. yol gösteren de yok dert dinleyen de yok öyle olunca hayatın zehir oluyo

Merhabalar iki yıllık evliyim ve bir tane oglusum va.r evliligim resmen burnumdan geliyo keşke evlenmeseydim demeye başladım..evliligimin sadece ilk iki ayı biz eşimle basbasaydik geriye kalan zamanlar hep kaynana kayinbabayla geçti .artık nefret eder oldum onlardan.. çok aşırı bize geliyolar üstelik ne anlayış var ne düşünce var.. önceden ayrı evleri vardı maaşları falan yoktu ona rağmen bız kiralarını herşeyin karsilardik şimdi emekli maaslari var ona rağmen gecinemiyoruz deyip evlerini dağıttılar bı küçük gelinde bı sizde kalırız dediler esimde anacil olduğundan çok iyi olur birlikte kalırız ne güzel dedi ve o ev dağıtıldı şimdi tamamen başımıza kaldılar.. ben gelmelerinden şikayetçi değildim ama evimde mahrem olayım kalktı yatak odama pat diye gelebiliyolar kaynanam beni uygunsuz kıyafetlerle bastı kayinbabam kocamın kucağında pat diye daldı ama onlarda utanma yok utanan benim kendi evimde . Üstüne herşeye karışırlar tüm misafirlerini benim ağırlamami isterler. Sürekli kaynanya bağımlı olalım diye benim mutfak malzemelerimi alır küçük geline götürür yeriniz dar orda kalsın sen istersen ben getiririm der.. kocam üç ayrı işte çalışıyo (ev almak için) zor zamanlar geçiriyoruz ama bu kadın bizim eve ne gelse herşeyi ikiye böler kocamda kendi evine göre aliyo..bu adam bı yerini yırtıyo çalışayım diye ama sürekli davranışı böyle öbür oğlu da çalışıyo halbuki.. benimki de can yeminle şu iki yılda eridim gittim 12kilo verdim dert sıkıntı yüzünden.. eşime bunlardan bahsedince sen ailemi istemiyosun sevmiyosun o zaman beni de sil diyo sürekli bu adamın anası babası yüzünden kavga etmekten bıktım bizde kalmalarını istemiyorum bı geceye bile tahammulum yok artık istemiyorum.. bide kocamın da ilgisizliği başladı ben böyle olunca oda bana yaklaşmak istemiyo kaldı ki bende istemiyorum soguyorum kendisinden.. kocamda ayrı bi aile olduğunun farkına varsın istiyorum ben onlarla değil kendisiyle evlendim illa onları istiyosa benimle evlenmeseydi. nasıl düzeltecegimi bilmiyorum bu durumu.. kimseyle de konuşamıyorum ne yapcam ben bıktım boşanma derecesine geldim.. yardım edinnn!:KK43:(
Bende kanana yuzunden esimden ayrildim canim benim esimde anneciydi zor valla allah yardim etsin

Back
X