- Konu Sahibi Prettywomannnnn
Merhabalar iki yıllık evliyim ve bir tane oglusum va.r evliligim resmen burnumdan geliyo keşke evlenmeseydim demeye başladım..evliligimin sadece ilk iki ayı biz eşimle basbasaydik geriye kalan zamanlar hep kaynana kayinbabayla geçti .artık nefret eder oldum onlardan.. çok aşırı bize geliyolar üstelik ne anlayış var ne düşünce var.. önceden ayrı evleri vardı maaşları falan yoktu ona rağmen bız kiralarını herşeyin karsilardik şimdi emekli maaslari var ona rağmen gecinemiyoruz deyip evlerini dağıttılar bı küçük gelinde bı sizde kalırız dediler esimde anacil olduğundan çok iyi olur birlikte kalırız ne güzel dedi ve o ev dağıtıldı şimdi tamamen başımıza kaldılar.. ben gelmelerinden şikayetçi değildim ama evimde mahrem olayım kalktı yatak odama pat diye gelebiliyolar kaynanam beni uygunsuz kıyafetlerle bastı kayinbabam kocamın kucağında pat diye daldı ama onlarda utanma yok utanan benim kendi evimde . Üstüne herşeye karışırlar tüm misafirlerini benim ağırlamami isterler. Sürekli kaynanya bağımlı olalım diye benim mutfak malzemelerimi alır küçük geline götürür yeriniz dar orda kalsın sen istersen ben getiririm der.. kocam üç ayrı işte çalışıyo (ev almak için) zor zamanlar geçiriyoruz ama bu kadın bizim eve ne gelse herşeyi ikiye böler kocamda kendi evine göre aliyo..bu adam bı yerini yırtıyo çalışayım diye ama sürekli davranışı böyle öbür oğlu da çalışıyo halbuki.. benimki de can yeminle şu iki yılda eridim gittim 12kilo verdim dert sıkıntı yüzünden.. eşime bunlardan bahsedince sen ailemi istemiyosun sevmiyosun o zaman beni de sil diyo sürekli bu adamın anası babası yüzünden kavga etmekten bıktım bizde kalmalarını istemiyorum bı geceye bile tahammulum yok artık istemiyorum.. bide kocamın da ilgisizliği başladı ben böyle olunca oda bana yaklaşmak istemiyo kaldı ki bende istemiyorum soguyorum kendisinden.. kocamda ayrı bi aile olduğunun farkına varsın istiyorum ben onlarla değil kendisiyle evlendim illa onları istiyosa benimle evlenmeseydi. nasıl düzeltecegimi bilmiyorum bu durumu.. kimseyle de konuşamıyorum ne yapcam ben bıktım boşanma derecesine geldim.. yardım edinnn!(