• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yardıma ihtiyacım var.Küllü Açık Kumral ile ilgili

havine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2011
50
0
96
Bursa
$315037_10150406868345272_634380271_10596003_1438816639_n.jpg

Kızlar saç rengim resimdeki gibi şu an .Normalde doğal saç rengim açık küllü kumral ama çıkmasına beklersem o renge ulaşmam imkansız.Ben şimdi bu saç rengimin üzerinde açık küllü kumral boyucam ama altı sarı olduğu için YEŞİLLENME olur mu? Küllü kumral boyamak çok istiyorum ama burda bazı yorumları görünce çekindim.Yardım ederseniz sevinirim.

aktıkca yeşerme oluo dıye bılıyorum cnm ben

Eki Görüntüle 285236

Kızlar saç rengim resimdeki gibi şu an .Normalde doğal saç rengim açık küllü kumral ama çıkmasına beklersem o renge ulaşmam imkansız.Ben şimdi bu saç rengimin üzerinde açık küllü kumral boyucam ama altı sarı olduğu için YEŞİLLENME olur mu? Küllü kumral boyamak çok istiyorum ama burda bazı yorumları görünce çekindim.Yardım ederseniz sevinirim.

zemin rengin sarı tonlarındaysa ve üstüne küllü bir renk boyuyosan illa ki bir yeşillenme olacak ama küllü rengi karışımda az kullanırsan çok fazla yeşillenmesini de önlersin cnm. her boyamanda küllü rengin miktarını biraz daha artırırsan daha iyi olur

zemin rengin sarı tonlarındaysa ve üstüne küllü bir renk boyuyosan illa ki bir yeşillenme olacak ama küllü rengi karışımda az kullanırsan çok fazla yeşillenmesini de önlersin cnm. her boyamanda küllü rengin miktarını biraz daha artırırsan daha iyi olur

çok teşekkür ederim canım.

yeşillenme bir kaç kez üst üste boyarsan olur. şu anda saçında dorelik mevcut gördüğüm kadarıyla. öncelikle bu doreliği kapatıp, doğal rengine kavuşturacak olan boya, küllü boyadır.
7.1 birden çok koyu yapabilir. 8.1 ile boyayabilirsin ama en sağlıklısı renk geçişinde kuaföre gitmektir. bir kaç boya birlikte karıstırılıyor çünkü. renk oturduğunda kendin devam edebilirsin. riske girmeye değmez evde boyayacaksan.

Back