Ben 1.5 yillik evliyim.. Daha yasim 23. 1.5 senede nisanli durdum, 1 senede flörtüm oldu. Yani anliyacaginiz 4 senedir tanisiyorum esimle ve simdi ucurumun kenarindayim sanki.. Biz esimle birbirimizi çok severek evlendik, ailelerimiz basta yok desene askimiza inanip onlarda ikna oldular ve sonunda evlendik iste. Evlenir evlenmez esimin ailesiyle yasamaya basladik, yani daha açik olmam gerekirse onlarin 3 katli evi var, en üste görümcem, ortada kaynanamlar ve en alta biz. Ilk baslarda denemeye basladim, yukari cikma mecburiyetleri, orda yemek yeme mecburiyetleri, misafir oldugunda yukari cikma mecburiyetleri, yani hep mecburiyetlerden. Ilk basta esimde bende bunu idare etmeyi basardik yada oyle sandik kim bilir.. Evlendigimizden 1 sene sonra artik ipler gerilmeye basladi esim ailesiyle benim aramizdaki dengeyi saglamayi basaramadi.. Kavgalar, itisler, bagirmalar, birbirimizi inciltmeler basladi.. ve her kavgada asaga inen annesi.. Oglum haksiz da olsa sus, evi sen düzenlemelisin, bagirma, hakliysan bile birak odaya git agla! Anliyacaginiz sen sus o bagarsin. Kendimi sanki eskide yasayan aileler gibi hissetmeye basladim.. Kendi annemlere gidince geri tekrar eve gelince surat asmalar, beni yok saymalar, ister istemez benim stressimde esimden cikti.. Bagirmalar filan. Iste dayanamayip 2 hafta aileme geldim belki akli basina gelir diye ve geldi yani oyle sandim. Özürler dilendi barisildi ve tekrar eve döndük. Ama zaman gectikce ayni düzen tekrar basladi, ve bu kez esim artik yorgun bir halde hic bir sey yapmadi.. Benden uzaklasip ailesine baglandi.. Eve gelse bile isten yorgunum konusma demeler dokunmamalar ve en cok da seni seviyorum dememeler basladi.. Ben oyle oldukca aglama krizlerine girerken o yattip uydu.. Ama o benim basta çok sevdigim esim degil gibiydi sanki.. Bana boyle davranan adam yukari cikip saatlerce sohbet edip kalabiliyordu.. Ve artik benim ailemi de hor görmeye basladi. En son senin baban bu eve gelmesin ben yokken demesi ipleri kopardi.. Esyalarimi topladim ve tekrar geldim. Ama bu kez beni aramiyor, sormuyor, galiba vazgecti.. Benden.. Sevdigi kadindan.. Ve ben bunu kaldiramiyorum.. Aramak sesini duymak icin ölüyorum ama gurur.. Nolur bana dua edin.. Çünkü ben kocamdan ayrilmak istemiyorum.. Ben rabbimden gelecek olan mucizeyi istiyorum sizden.. Nolur bana dua edin.. Size yalvariyorum.. Bu yasta bosanmak ondan uzakta yasamak istemiyorum.. Nefes alamam.. Alsam bile icim acir.. Size yalvariyorum dua edin, barisalim...
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Yardima ihtiyacim var... Bol dua'ya!
- Konu Sahibi YArali32
- Başlangıç Tarihi