• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama yardıma ihtiyacım vaar :(

melteemm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2011
2
0
36
Antalya
merhaba kızlaar :) ben bu yaz saçlarımı koleston oksidanla açtım ilk açışımda biraz açıldı ama bi kaç hafta sonra eski haline döndü.bende en sonunda antalyada güneşin altında yaptım çook güzel açıldı 2-3 ton kadar.zaten saçlarım çok koyu değildi sarıydı ama tam sarı olmuştu. ama o geçmedi üstünden 2ay geçti üstelik dipten eski rengim geldi ve boya gibi duruyor :( bu son yaptığım sizce gider mi bi süre sonra birazcık koyulaşır mı :( boyatmak da istemiyorum. ne yapsam bilemedim:'(:'( dibinin uzamasını kulağımın boylarına gelmesini mi beklesem daha normal durur diye düşündüm :( yada birazcık koyulaştırsam mı boyatmadan nasıl yaparım ki :(:(

saçını açtın nasıl eski haline döndü ya??:26:

diplerin çirkin görünmüyordur saçın açıksa. uzamasına bırak uzayınca güzel görünecektir.

onların 0.3 0.6 0.9 olanları falan vardı önce 6yla yapmıştım ve güneşte beklememiştim ama sonra koyulaştı gibi gelmişti bana.aslında o kadar tuhaf durmuyor ama herkes aa boyattın mı falan diyince çok kötü hissettim :( ama beklemekten başka şansımda yok sanırım

Back