yardıma gelin kızlar

Baharee

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
131
42
13
33
kızlar merhaba

daha öncede sorunlardan bahsettım size düğünüme 20 gün gibi bir süre kaldı
herseyımızı bıtırdık hazırladık fakat sorun k.valide ..
en bastan anlatıcm size geçen gün evıme gıdıp temızlık yaptım ertesı günü çeyiz serilecekti
k.validem de yardıma deıl nasıl temızledıgımı ınceleyemeye gelmıs gbı geldı:) neyse odaları dolasmaya basladı
bunu bu renk alsaydın daha ıyı olmazmıydı senın buyun eksık suyun eksık(eksık dedıgı seyler deterjanı dokmek ıcın olçek)kızlar
okdr saçma sapan seyler buldukı anlatamam size en sonunda sürahin yok senın dedı bende var salonda dedım ama o benı dınlemıo eksıkmıs surahın dıyıp vah vaha getırıo
en sonunda salondan getırdım bak var eksık olsada noluck dedım evlendıkten sonra alırım sustu ..ama ben böle bıseyı ılk defa goruyorum şaşkınım kızlar.gecen gün gelınlıgımı provada cekılmıs
resmını goster dedı gosterdım hııı bana diğer modeller daha asil şık gelıyo dedı bende ben bunları sevıyorum dedım oda yok onlar daha asıl bu benm kopuş noktam
oldu ve anlattıgım olaylar hep bır gun aarayla oldu o gun ılk defa suratımı astım otrudum ama cok cnm sıkıldı nişanlım sordu söyledım ona o hıc tavrını bıle degıstrmedı
muhabbetıne devam ettı benımde buna cnm cok sıkıldı ben o evde mısafırım sonucta

kızlar bunlar böyle devam edıck artık anladım ama bu kadın benden ne ıstıo onu anlamadım
nısanlımda sankı ona anlatmam hosuna gıtmıo ama baskada kımseye anlatamam kı (sıkılmıstır bu muhabbetlerden dıceksınız ben hemen gıdıp ona anlatmam yetıstırmıs gıbı ama onun yanında
oldu ondn destek beklemekle hata mı edıyorum kızlar nolur bu donem cok streslıyım benle tecrubelerınızı paylasabılırmısınız?

Kesinlikle büyütülecek bişey değil evlenince de böyle ufak şeylere takılıp gelip eşine söylersen evliliğin aşırı zedelenir çünkü bakıyorum aşırı saçma şeylere takılmışsın ayrıca bence kadının doğal hali bu kasıt göremedim
Dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış gibi olmuş sizinki

Madem eksik diyo sen gelinini eksik evlendirmeye utanmıyo musun deseydin. İnsan olan o lafı etmez gider alır gelirdi. En nihayetinde oğlunun da evi.

Diğer konu da kocanın tavrını şimdiden görüyosun. İlerdeki sorunlarda da böyle olacak. Bunu bile bile evleniyosun yani.

1- kayınvalideniz sizin evinizi temizlemek zorunda değil.

2- kötü niyet görmedim,sizin beğendiğiniz gelinliği beğenmemiş olabilir. Biraz patavatsızlık okadar. Deterjan vs de de yol yordam göstermeye çalışmış kendince.

3- koştur koştur nişanlınıza anlatmanız,üstüne annesine trip yapmasını beklenemeniz çok yersiz. Varsa probleminiz kv ile halledin.

Ya sürekli herşeyi senin annen böyle şöyle diye anlatmaktan vazgeçin ya. O da onun annesi. Eleştirsin sende Alttan al. Anne sürahim eksik bana karacadan bir su takımı alıver de 900 lira bakalım alacak mı?

ben hıc bır zaman senın annen boyle soyle dıyen bırı olmadım aksine hep yapıcı taraf oldum cnm cok skıldı nısanlım sorudugu ıcın soyledım evet onun annesı fakat bagırmasını cagırmasını beklemıyo kımse ondan en azından ben orda mısafırım ve cnm skılmıs bır haftada her gun bı laf sokması oldu cunku ve dugun sttresınden kaldıramadım artık

bi önceki konumu okusaydın emınım bunu yazmazdın:)

bi önceki konumu okusaydın emınım bunu yazmazdın:)
Yahu önceki konunuzu bilemem ki ben burda açtığınıza bakarım.
Madem kv bu kadar rahatsız edici,üstüne eş destek olmuyorsa yol yakınken vazgeçin.

Daha bunun çok sıkıntısı olur.
Misafirliği,gebeliği,doğumu,lohusalığı,çocuk olayı.yani bitmez.

Evlenince eşine herşeyi hatta hic biseyi söyleme boyle sonuçta annesi laf etmez olan sana ve evliliğine olur. Eksiklerini söylemesi kotu olmuş tabi hak veriyorum KV ler susmazlar iste oğulları evlenince dilleri sisiverir

tabıkı degıl bunu beklemedımde ama ben sehır dısındayım ve herkezden once tek gıttım temızlemek ıcın ben evı temızlerken mutfakta oturup sigarasını yakıp sırf elestırı yapmsı sizi rahatsız etmezmı?

Valla beni etmez. Önceden olsa ederdi belki..
Ben ayağımın altında dolaşmadığı için sevinirdim.kafam rahat kendime göre yapardım.

şimdi senin cinsin kadın yani yaratılış olarak politik ve kıvraksın az sakin ol ve karşındakine ona göre davran unutma nasıl davranırsan öyle karşılık alacaksın. eşine ailesiyle ilgili bir şey söyleyecekken 10 kelime düşün 1 kelime söyle ki o da gergin o da hayatını değiştirecek büyük bir adım atıyor. kayınvalidene baştan taraf olarak bakarsan işin zor zaten. eleştirdiğinde akıllı bir şekilde lafı çevir ne bilim gelinliğine laf ettiğinde bunun fiyatı daha uygundu bu yaşıma daha uygundu de geç napıcak değiştirecek hali yok. sürahim bu var ama beğenmediyseniz sizin zevkinize uygun bir tane alırsınız bende her kullandığımda sizi hatırlarım de belki çocuklarıma çeyiz bırakırım de.

inanın sizi çok iyi anlıyorum ama ben ifade edememişim demekkı konuyu tam ..kızlar k.valıdenın bu normal durumu deıl artık tanıyorum gercekten eksık buldugu ıcın deıl kusur arıyor ..bı oncekı konumda iş geregı tatıle gıtmıstık nısanlımla nısanlımı aratyıp sen artık o kızla evlencn onunla uyucksn dıyıp agladı yetmedı tatıl bıttı geldık haftanın 3 gunu benle kalcksn o esınse bende annenım 3 gun benı anneme bırakıp oraya gıdıckmıs :):):)

ciddi misin?? nişanlın tek çocuk mu? o ne tepki verdi bunu söyleyince?

ciddi misin?? nişanlın tek çocuk mu? o ne tepki verdi bunu söyleyince?

bunu daha önce yasadık 2-3 ay felan oldu nısanlım da sasırdı konusmustu onla inanın bunları yapan bi insan bu ve demek ıcın dıo bılıyorum bı gun once dedıgı ıle bgnku dedıgı tam zıt sadece can sıkmak ıcın dıo ben herseye ragmen saygımda sevgımde kusur etmıyorum yerı gelıo gıdıyorum gelıyorum sanırım burdakı dıger arkadaslarda bu olayları bılmedıgı ıcın bu sekılde yorum yaptılar

Avuçla atarız biz deterjanı deseydin töbe töbe
Herşey bitti ölçek kaldı
Önce kendi olgunlaşsın bi, ölçek kolay bi milyoncudan alınır ( :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…