yardıma çok ihtiyacım var korkuyorum :( nolur yardım edin

edammm0509

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
183
121
48
Merhaba kizlar gecen gun actigim konuda suphelerim var demiştim günümden geçtim ve test yaptım pozitif ben şok çünkü goguslerimde hic bir tık yok insan hissetmez mi hissetmedim ben neyseki kan tahlili sonucum 909.55 çıktı ama kese yok günümden geceli iki gün oldu dış gebelik olabilir dedi dr , yasayan bilen varsa bana ne yasadigini nasil anladigini aktarabilirmi bi kac gün beklemek gerekiyormus herseyin belli olmasi icin nolur yardim edin degerlerim dusukmu biri bana ses versin lütfen hamilelik yasiyanlar bilir

2 gün sonra tekrar yaptır 2 katına çıkmışsa problem yoktur Allahın izniyle ama beta hcg 1500 ü geçmeden zaten kese görünmez ki dr biraz aceleci davranmış sanki felaket tellallığı yapmış gibi geldi

Teşekkür ederim tatlım guven olmuyor dr lere sirf para ameliyat icin böyle yapanlarda var tabikide bi taneye değil emin olmak icin bitaneye daha görünurum ama degerim kötümü anlamadım bende dert oldu sormak istedim teşekkürler tatlım

Değerin yüksek çıkmış belki de çoğul gebeliktir.Ben dış gebelik geçirdim canım dış gebelikte değer bi yükseliyo bi düşüyo kafasına göre takılıyo.Bu testi ne zaman yaptırdıysan tam 2 gün sonra tekrar baktır aksatma için rahat etsin 1820 civarı çıkarsa sorun yoktur inşallah.içini ferah tut kötü bişey olmasın inşallah

Yardımci oldugun icin com teşekkür ederim güzelim malesef kimse bu konulara bakmiyor bile
Hakli da olabilirler neyse bakalim kısmet gecmis olsun bu arada cok cok gecmis olsun Rabbim bidahasini yasatmasin goguslerim adet sonrasi gibi minik ve sis degil sabahlari atesim oluyo bide goguslerim ozaman sizliyo umarim iyi olu

Canım benim dış gebeliğimde adet günüm gelmeden lekelenmeler başladı öyle gitti hep.Her dış gebelikte olucak diye bişey yok ama lekelenmen yoksa iyiye işaret olabilir bu belki de ikizler geliyodur sabret, iyi düşün, du et...Rabbim hayırlısını versin hakkında

Dilinden bal dalıyor inan yüzümü güldürdün sancim var ama umarsamaz oldum değerin güzel diyince :) bakalim sonuc iki gün sonra kac olucak haber edicem dr bana dış gebelik belirtilerini saydida saydi herseyi ona yormaya basladim bende sancimi bile hatta

Benim tam günümde 630 gibi bir değer çıkmıştı. Herkeste aynı çıkacak diye bir şey yok ama bence değerin çok iyi, iki gün sonra iki katına çıkması gerekiyor doktorun cok erken konuşmuş bence. Kesenin görünmesi içinde binlerin üzerinde olması Lazım diye biliyorum bende. Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Sakin ol canım.Herşeyi iyi düşün iyi olsun.Erken daha .Herşey iyi olur inşllh.

Benim doktorum kesenin görünmesi için hcg değerinin 1500 ve üzeri olması gerekiyor dedi.Bence sıkıntı yapma rahat ol...

Sakin ol canım.Herşeyi iyi düşün iyi olsun.Erken daha .Herşey iyi olur inşllh.

Benim doktorum kesenin görünmesi için hcg değerinin 1500 ve üzeri olması gerekiyor dedi.Bence sıkıntı yapma rahat ol...

Yardimlariniz icin tesekkr ederim hepinizi bilgilendiricem insallh

senin bugün 2 gün olmuyo mu canm hangi gün baktırmıştın beta hcg?mrk ettim de seni

tatlım bende onu düşünuyorum :)benpazar gunu tahlil verdim bugünmü yarınmi gidiyim diye gitsem olurmu ki bu arada dr başka bi Dr bana dediki dış gebelik sanmiyorum degerler güzel dedi ama kesin degil dahaa

tatlım bende onu düşünuyorum :)benpazar gunu tahlil verdim bugünmü yarınmi gidiyim diye gitsem olurmu ki bu arada dr başka bi Dr bana dediki dış gebelik sanmiyorum degerler güzel dedi ama kesin degil dahaa
kesinlikle bugün bakmalısın canım sen hemen git kan ver bugün 2 ye katlanmış olmalı.

korkuyorum inan bide sürekli kan vermek iyi degil diyorlar ama sorun yoksa gideyim bugün ben
kim demiş öyle bişey?ben dış gebelik geçirdiğimde kanım yükseliyo mu düşüyo mu diye mecbur sürekli kan veriyodum kollarım delik deşik olmuştu yok öyle bişey hem sen 2.ye vericen alt tarafı bişey olmaz

geldim tatlım sonucu ogrendim degerim 1661,99 çıktı iyiye işaret inşallah çocuğu görmeden sanırım inamiycam ben :)

1800 çııkması gerekmez miydi canım.İStersen bi dr. yorum yapsın tam bilemedim.1500ün üstüne çıktığında kese görülebilir yarın bi dr a görün mutlaka ama alttan bakar şu an keseye anca görünür yarın inşallah

bilmiylrum kuzum ya bakicaz artık ama pazardan saliya bi gün aralikti yaptirdim bu tahlili normalde yarin dr yaptiricakti bakalım belki yarina kadar 1800 olur bi günde iyi artış olmuş ama yarin dr ye giidicem bakalım ne diycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…